Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit kell csinálni ha két...

Mit kell csinálni ha két kutya összeragad? Vagy nem lehet nekik segíteni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 19:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos az ivartalanítással kapcsolatban nagy a sötétség a fejekben.Azt hiszik,ezzel megfosztják a kutyát valami jótól,pedig ez nem igaz.
2010. júl. 13. 20:33
 12/27 A kérdező kommentje:

nekem pénzem sincs rá az az egyik,

meg mivel én kiskutyákat akarok és nem valami ismeretlen apaságút ezért az enyém lesz az,hozzá keresek nöstényt

ÉS mielött írná valaki,szinte mindegyik kiskutyának megvan már a helye,pedig megse születtek.

pl kettőt kertes házba visznek koroncóra

2010. júl. 13. 20:38
 13/27 Akiteki ***** válasza:
57%

Nem csak pénzed nincs, de eszed sem.

Az élő példa, ki mindenkinek nem szabadna kutyát tartania.

Sajnálja a pénzt a kutyájától, de ugyanakkor vigyázni sem hajlandó rá.

Annyiszor olvasom, hogy "nincs pénzünk ivartalanításra meg állatorvosra." Fogadjunk, hogy mobiltelefonja mindegyiknek van. Meg ugye számítógépe is, ha ide írogat.

Na azok nélkül is el lehet lenni, nem mindenki azzal dolgozik, mint én. Máris előkerült a pénz az ivartalanításra.

2010. júl. 13. 20:50
 14/27 anonim ***** válasza:
79%

Egy: ha nincs pénzed ivartalanítani, mi lesz ha a kutya beteg lesz? Mégis miből fizeted majd a gyógykezelését? Vagy nem fizeted? Leszarod, hagyod majd felfordulni?

Ja, és még akarsz kutyát. Mikor azt mondod, ennek se tudod kifizetni az ivartalanítását. Akkor azt a még egy kutyát hogy fogod etetni? Hogy fizeted az oltásokat?

A másik, ha kutyát akarsz, vegyél egyet. Jó tenyésztőtől. Vagy, lehet elhozni menhelyről is, vagy fajtamentőktől, van egy rakás lehetőség.

Az ilyen ,,lett" kutyáknak minden féle betegségük, bajuk lehet.

Akkor meg megint mi lesz?

Kicsit gondold már végig. Hidd el, nem akar itt neked senki rosszat.

Gondolom szereted a kutyádat, és jót akarsz neki. Akkor fogadd meg a tanácsunkat.

Nem azért írjuk mert veled akarunk kitolni, hanem mert ivartalanítás nagyon hasznos dolog.

2010. júl. 13. 21:09
 15/27 anonim ***** válasza:
69%

És a nőstényről honnan fogod tudni,milyen vérvonalú,egészségi állapotú stb?

Az apa nem lesz ismeretlen,az anya származása igen,baromira ki leszel segítve!

Volt a kutyád egészségügyi szűréseken?Honnan tudod,hogy nem örökít pl.dp-t?És a szuka?

Tök jól jársz,ha megtartasz egy kölyköt a kutyádtól és két éves korában meg altathatják le,mert nyomorék vagy idegbeteg.

2010. júl. 13. 21:23
 16/27 anonim ***** válasza:
69%

Ha kiskutyákat akarsz miért nem olvasol utána annak hogy mit hogy kell csinálni?:

A legtöbb kutya összeragad párzás után és olyankor fogni kell őket hogy ne ugráljanak.

És igen a legtöbb állat nem élvezi a párzást és csakis a szaporodás miatt csinálja ösztönből. Az6 ösztön olyan erős hogy még akkor is párzik ha fáj neki. És igfen sok állatnak fáj. Szerintem sem kéne sazporítani. Ha nincs pénzed hogy fizeted az orvosi vizsgálatokat, kiskutyáknak minőségi ételt, oltásokat stb?

2010. júl. 13. 21:38
 17/27 A kérdező kommentje:

nekem ugy van gépem h 17 éves vagyok és még nem költöztem el saját házba,

állatorvoshoz épp mult héten vittem zsebpénzböl de teljesen mnindegy

2010. júl. 13. 22:33
 18/27 anonim ***** válasza:
78%

A két szülő kivizsgáltatása kapásból több mint az ivartalanítás, nem beszélve arról, hogyha császározni kell. Rendszeres ultrahang a szukának a vemhesség alatt, minőségi táp a kölykök érdekében minimum 4 hónapig (ez is kapásból több, mint az ivartalanítás), tápszer, ha nem tud szoptatni, a kölykök oltásai, féregtelenítése, stb...

Ha 15 rongyod nincs ivartalanításra, akkor ezeket miből fogjátok finanszírozni? Köldöksérv műtét esetleg?

2010. júl. 13. 22:45
 19/27 anonim ***** válasza:
63%
Szóval gyerek vagy. Nos akkor miből fogod fizetni a kutya, sok kiskutya ellátását?
2010. júl. 13. 22:51
 20/27 Akiteki ***** válasza:
56%
Itt a nyári szünet, lehet dolgozni.
2010. júl. 13. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!