Van egy 8 hetes kis nemet juhaszom mar el kezdtem tanidgatni (tudom meg korai) de majd ha egy picit idosebb lesz mit tudnek meg betanitani neki? Az ul fekszik es a pacsit mar tudja
Figyelt kérdés
2019. aug. 25. 17:14
1/7 anonim válasza:
Marad, lábhoz
Ezek mindenképp hasznosak lesznek a jövőben.
2/7 anonim válasza:
Pórázon normálisan menjen. Idegen kutyákra ne őrjöngjön. Kapun nem mehet ki. Ne ugráljon senkire. Bármikor -bárhol behívható legyen.
3/7 anonim válasza:
Az első amit megtanítanék neki, az a behívás!
4/7 anonim válasza:
Ha nagyobb lesz, keress valami jó kutyás sportot neki.
Amúgy azt olvastam, hogy amikor a kutyák kamaszodnak, akkor olyanok, mint hogyha minden addig tanított dolgot elfelejtenének. Én nem tudom, mert mentett kutyám van, és ebben a korszakában még nem ismertem.
5/7 anonim válasza:
Rengeteget tudsz neki tanítani most csak pár példát írok:lábszlalom, forgás, hullahopp karika átugrása,ugrás, helyedre...De én nagyon ajánlom a 101 kutyatrükk című könyvet több mint 150 trükk van benne leír mindent lépésenként és a trükkhöz kapcsolódó problémát is leírja!Szerintem ha akarsz sok trükköt tanítani vedd meg ezt a könyvet nem sok érte az ára!
6/7 A kérdező kommentje:
Rendben meg fogom koszonom. Hol kaphato?
2019. aug. 26. 19:31
7/7 anonim válasza:
Arra nagyon figyelj, hogy kölyökként még ne terheld nagyon, mert fejlődik a csontozata. Az sem baj, ha állatorvossal konzultálsz erről, mire figyelj, mikor mennyit lehet, hogy ne csináljatok vele bajt. Hajrá, jó kutyázást. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!