Brit vagy Platinum száraztáp?
Figyelt kérdés
Bichon frise kutyám van. 11 hónapos, lány. Melyik táppal etessem véleményetek szerint?2019. aug. 24. 17:19
1/2 anonim válasza:
Amelyik bejön neki.
Jó pár éve én próbáltam a Platinumot. Nálunk mindkét kutya fosott tőle.
Brit care-t kap a jelenlegi,ez nagyon bejön neki.
Bichon Frise jó választás, egészséges hosszú életű fajta, az enyémtől tavaly kellett sajnos búcsúzni 16,5 évet élt. Imádni való kutyák!
Szép hosszú életet kívánok neki.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy. Úgy néz ki hogy az enyém csirkeallergiás. Platinumot rendeltem neki, ha nem válik be váltunk a Brit-re.
És így igaz, imádnivaló a kis bichon frise. Könnyen tanítható, fegyelmezett, nyugodt amikor kell és barátságos, kedves! Alig mondható rá negatívum.
Minden jót neked is és sok egészséget a kutyádnak:)
2019. aug. 24. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!