Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi baja lehet a kutyámnak?

Mi baja lehet a kutyámnak?

Figyelt kérdés
Valami nem stimmel vele,mikor fekszik folyton reszket két mellső lába,nyűszít ha csak megsimodatjuk vagy ha épp fel áll,a farkát csóválja párizsit egyből lenyeli de sokat nyüszít.valaki esetleg nem tudja mi lehet ez?

2019. aug. 24. 14:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Simogassál plüsskutyát, arra nem kell költeni!

Egy állat érző lény. Lehet beteg, lehetnek fájdalmai. Téged ez nem érdekel? A lényeg, hogy TE simogathasd?

Igen kedves, ha tudom, hogy nem vagyok képes hirtelen 15-20 ezer (akár több) forintot kiadni az állatomra, akkor nem tartok állatot.

2019. aug. 26. 12:10
 12/15 anonim ***** válasza:
63%
10 esnek igaza van nekem sincs sok penzem de szeretem az allatokat en is tettem felre penzt direkt arra hogyha rosszul van es mindig teszek félre. Az én németjuhászomnak bélcsavarodása volt és neg birtuk műttetni mert tettünk félre ha nincs sok penzed es teszel férre külön ilyen esetekre akkor nyugodtan tarts kutyát vagy más házi állatot
2019. aug. 26. 12:29
 13/15 anonim ***** válasza:
63%

De ha már rakosgat félre, akkor az azt jelenti, hogy ki tud adni hirtelen x ezer forintot. Ő azt mondja, hogy annak miért ne legyen kutyája, aki nem tud hirtelen kiadni orvosra.

Szerintem meg annak ne legyen.

Nyilván akkor tud valaki hirtelen kiadni nem várt esetekre, ha félretesz, nem költi el az összes pénzét.

2019. aug. 26. 13:06
 14/15 anonim ***** válasza:
63%
a félretétel alatt gondolom nem azt gondolja hogy csak így egy honapba a fizetesebol ki vesz 20 ezret hanem szepen lassan
2019. aug. 26. 13:49
 15/15 anonim ***** válasza:
63%
Tökmindegy. Onnantól kezdve, hogy egy állatot vettem magamhoz, a fizetésemből minden hónapban félreteszek valamennyit az állatjóléti alapba. Ha látom, hogy ez valamiért nem fog menni hosszú távon, akkor keresek új gazdát az állatnak. Olyan nincs, hogy hagyom betegen, fájdalmak közt kínlódni az állatot, mert nincs pénzem a gyógyítására!
2019. aug. 26. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!