Szerintetek ő milyen fajtákból lett keverék kutyus?
2010. júl. 13. 13:13
11/19 anonim válasza:
Az sem jó ha 6x kap egy nap enni,így meg el fog hízni szegényke.Amúgy szerintem is tacskó + valami.
12/19 anonim válasza:
Hát.. ne 6x hanem adjatok neki 3-4x de akkorse egy egész napi adagot mert elfog hízni hanem mondjuk annak a felét 3x.
Emígy tacsis beütése van a 2.kép miatt gondoltam mert elég hosszúkás. A feje olyan labis. De valahogy a németjuhászt is gyanítom benne..
13/19 anonim válasza:
Így kép alapján Akita Inu és Agár/vagy Labrador keveréke lehet. De akita van bennne szerintem. Amúgy nagyon szép, csak még fel kell kicsit hízlalni. ;)
14/19 Akiteki válasza:
Ja, mert vörös, akkor akita.
Falusi mindenmix. Legalább 5 ilyen van az utcánkban, akitáról meg nem is hallottak a környéken.
Komolyan nem értem, miért kell minden mixet analizálni.
Olyan, amilyen, szeretni kell nem kielemezni.
15/19 anonim válasza:
Én azért moondtam, hogy akita, mert egy szó szerint ugyanilyen kutya van az utcánkban és az anyukája egy Akita volt. Amúgy meg a kérdést azért teszik fel, hogy válaszoljunk rá. És nem az volt a kérdés, hogy szeretni kell a kutyát, hanem, hogy milyen fajták keveréke. ...
16/19 A kérdező kommentje:
Nem falusi keverék... Nem szokott elszökni!
A kajáról megfogadom a tanácsokat!
2010. júl. 14. 09:59
17/19 anonim válasza:
Szerintem ez a kutya labrador és esetleg magyar vizsla keveréke. A pofája labrador az alkata vadászkutya Pl:vizsla.
18/19 Akiteki válasza:
Akkor városi. Mindegy, már a nagypapája is mix volt. :))
19/19 anonim válasza:
nem baj ha 6x kap enni mert nagyon soványy majd ha jó sulybaqn lesz akkor kevesebbszer kell persze de most ha hirtelen sokat eszik gyomorcsavardása lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!