A keverék kutyád, milyen fajtákból jött össze?
Figyelt kérdés
Az én kutyumnak a mamája írszetter-dalmata, az apja meg dobbermann-magyarvizsla. Ő egy igazi kis keverék kutya. :)2010. ápr. 26. 08:14
1/17 anonim válasza:
nekem két keverékem van. kb mint a kettőben minimum 15 faj megtalálható:)
2/17 A kérdező kommentje:
Azok a legédesebbek, de mindegyiket imádom :):)
2010. ápr. 26. 08:24
3/17 anonim válasza:
Az én kis drága kedvencem fehér puli - fekete schnauzer keverék volt. Megmaradt a fehér puliból a fehér zoknikái, fehér mellénykéje és pici fehér maszat a farka végén. A többit tekintve fekete schnauzer-féle volt. Édes is pofa volt, sajnos már nincs velem :-((( Egy másik kutyus, nem az enyém, de lehaverkodtam vele, mert imádom a kutyusokat, shar pei - valószínűleg német juhász kutya keverék. Édes kis pofi ő is. :-))
4/17 anonim válasza:
Az én kuttyom spániel-tacskó keverék (volt, sajnos pár hete el kellett altatni :( ) Befogadtuk, igy csak tippelünk a tacskóra a kis rövid tömzsi lábai miatt :D Fekete volt, a szőre göndörkés mint a spánielnek :) A fülei voltak a legédesebbek... Mikor befogadtuk kiderült hogy vemhes, a kiskutyája meg teljesen úgy nézett ki mint egy rottweiler :D Csak nem nőtt akkorára :D A szőre rövid, érdekes szerzet volt :)
5/17 anonim válasza:
Az Ő ( [link] anyukája golden és labrador retriever keverék, apukája óriássnauzer-német vizsla keverék. Sajnos már nincs velünk, 2,5 éves korában megmérgezték.
A másik ( [link] anyukája németjuhász keverék, apukája pedig állítólag egy nagy szőrös pásztorkutya, de a mozgása és testfelépítése alapján leginkább egy drótszőrű farkasra hasonlít (a lebillenő füleit leszámítva). :)
Kérdező, megmutatod a kuytusodat? Érdekesen nézhet ki. :)
6/17 anonim válasza:
nekem még gyerekkoromban volt egy keverék kutyusom. Anyukája tacskó volt, apja ismeretlen. De eléggé tacskó formája volt a kutyusnak,csak picit tömzsibb volt. Apja fekete lehetett,mert anyukája barna volt,de az én kutyusom fekete volt és fehér tappancsa meg "nyakkendője" volt. Imádtam! sajnos már rég nem él.
7/17 anonim válasza:
pekingi palotakutya+yorkshire terrier tündéri pofa :)
8/17 anonim válasza:
az anyja puli,az apja nem tudom :) De jópofa imádnivaló. :)
9/17 anonim válasza:
Az enyém, vagyis nagymamámé (ellopta tőlem, de nem haragszom) husky kinézetű, de szőke, az orra, füle fekete, középtermetű, hosszú szőrű és tacskó anyától származik. Akkor szerintetek? Hányféle kutya lehet benne? :D De nagyon aranyos, imádni való, már 8 éves, de még mindig úgy viselkedik, mint egy pár hónapos kölyök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!