Dalmatát, vagy Huskyt vennétek? Miért?
Figyelt kérdés
2019. aug. 18. 21:18
11/13 anonim válasza:
Egyiket sem. Fajtamentőktől, menhelyről vagy gyepiről hoznék el kutyát, mint ahogy ezt tettem is. Viszont ha egy olyan világban élnénk ahol az emberek nem szaporítanák agyba főbe szegény kutyákat, és csak eközül a két fajta közül lehetne választani akkor inkább husky. Jobban szeretem a hideget, tervezek is hűvösebb területre költözni amit a husky jobban bír, ideálisabb neki. Illetve kinézetre is egy kicsit jobban tetszenek, annak ellenére hogy a dalmaták is gyönyörűek. Úgy érzem, jobban "elbírnék" egy huskyval, jobban passzolna hozzám. De mint mondtam, mindez csak egy álomvilágban jöhetne létre.
12/13 anonim válasza:
Mindkettő egy álomkutya számomra. Kiskorom óta rajongok ezekért a fajtákért, de leginkább a Husky-ért. Viszont nem vennék egyiket sem. Vagyis később ki tudja, de a jelenlegi életmódomhoz nagyon nem illenének, nem férnének bele. De ha mindenképp választani kéne, akkor talán a husky lenne a hosszabb szőre miatt. Mármint, nagy kert van, ha télen esetleg esne hó, akkor akár egész nap el lehetne benne, amit biztos élvezne. Jobban preferálom a hosszabb szőrű kutyákat, de nem csak a kinti tartás miatt, hanem mert kinézetre is jobban bejövősek a bundásabbak. :) De tényleg, leginkább egyiket sem választanám jelenleg, mert nem annyira olyan az életmódom.
13/13 anonim válasza:
Nekem dalmatám van, csak akkor ajánlott ha nagy terület van, minden nap 2-3 óra séta, futás (és még akkor sem fárad ki). Ha nincs vele foglalkozva rombol, ás, rág..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!