2 különféle fajtiszta kutyát pároztatni?
Mindenképp, hátha tovább szaporítják a keverék kölyköket is...végülis nincs elég állat a menhelyeken, és nem kerül napi 100-150 kutya az utcára.
Gondolkozz egy kicsit, könyörgöm...ha a kérdésed vicc volt, akkor nem nevettem rajta, ha komolyan kérdezted, akkor szerintem tegyél le erről az ötletről. Kérlek...
múltkor voltunk a dokinál és egy yorkie csivava keverék volt előttünk nagyon édes volt a menhelyről hozták a színe olyasmi volt mint a yorkie-é de a fülei akkorák voltak h szerintem repülni is tudott volna velük :)
de ne szaporíts kérlek ha ilyen keveréket akarsz akk menj el egy menhelyre biztos találsz te is ilyen keveréket hiszen mostanába elég felkapottak lettek ezek a fajták
u.i: a yorkshire terrier egy gyönyörű kutya ha meg van nevelve és le van fárasztva és kutyaként él akk az egyik leghűségesebb kutya lesz és kis lakásba is elfér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!