Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kölyök kutyáknak mit adhatnék...

Kölyök kutyáknak mit adhatnék enni?

Figyelt kérdés

Találtam egy dobozban kirakva 4 kiskutyát egy környéki nagy kukás konténer mellett.Úgy ránézésre 5-6 hetesek,de ezt majd holnap megmondja az állatorvos.

Addig szeretnék nekik valami ennivalót adni,mert szerintem régóta kint lehettek és biztosan éhesek.

Semmi 'extra',keverékek,szerintem kis legfeljebb kiseb közép méretűek lesznek.

Valami ételt holnapig tudnátok nekik ajánlani? Elég olyan amivel a holnapi orvosi látogatásig kibírják éhezés nélkül aztán onnantól úgyis kérek instrukciókat és egészségtanácsot a picikhez.

2019. aug. 14. 18:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9%
ja csak nem biztos hogy van kutyakajájuk.
2019. aug. 14. 20:21
 12/15 anonim ***** válasza:
23%
1 napot kibírnak bármilyen kajával amúgy. már annak örülhetnek hogy hazahozta őket.
2019. aug. 14. 20:21
 13/15 anonim ***** válasza:
88%

Kutyakaja minden kis boltba van!

Ha száraztáp nem is, de konzerv van.

2019. aug. 14. 20:23
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok hasznos választ.Cica eledel volt itthon,mert egy prémes rémes lakik a házban velem egy pár éve,csak nem voltam biztos benne,hogy ez jó egy kutyának is,így hirtelen mikor haza értünk éhség csillapításnak adtam egy keveset,de jöttem is kérdezni.

Bolt az még hajnalok hajnalán is van itt a fővárosban úgyhogy éhen halni biztos nem fognak,csak nem voltam biztos a dologban,ennyire kicsi kutyám sose volt még.Vagy ha más nem akkor a többi alternatívát is fel tudom használni,még egyszer köszönöm.:D

Azóta egy langyos fürdőt kaptak a csöppségek,mert az esőtől át voltak fázva.Illetve ameddig aludtak (már amelyik hajlandó..) csináltam nekik egy gyors összetákolt meleg vackot az ágy mellett,ott csak felkelek este ha valamelyik nagyon mocorog. :)

2019. aug. 14. 21:18
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

De jó! Úgy örülök, hogy ilyen jó ember találta meg őket, mint te.

Le a kalappal. :)

2019. aug. 16. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!