Világosbarna szinte szagtalan viszonylag kemény széklete van a kutyáknak a táp váltás óta, valami gond van?
Kölykök tápról,most álltunk át teljesen felnőtt tápra pár hete.Azt vettem észre,hogy kb.3-4 napja a sötét,szinte kemény széklet helyett,amit még akkor produkált amikor a kölyök tápot ette,most világosbarna szinte szagtalan de nem olyan nagyon kemény a széklete.
A közérzete jó, betegnek nem látom,eszik és iszik is rendesen. De aggaszt,hogy a normál sötétbarna helyett jóval világosabb lett. A táp ugyanaz, ízre is. Azért nem akartam másik márkát,mert a kölyök táp nagyon bevált. Lehet mégis váltani kell,mert valami nem stimmel?
Köszönöm, akkor megnyugodtam. Azt hittem valami gond van,mert ilyet még nem láttam. Nagyon szereti ezt a tápot, én is elégedett vagyok az összetételével kapcsolatban.
Most bajban lettem volna,ha másikat kellett volna keresnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!