Mi a véleményetek erről a történetről?
Szerintem hihető a történet.
Nekem is volt hasonló történetem.
Sötétben mentem ki az akkori németjuhász kutyánk a lépcsön aludt én nem vettem észre és ráléptem a kutyára.
Persze szerencsétlen kutya ilyedtében oda kapott a bokámhoz.
A mostani kutyámnál is volt, hogy késő éjjel kimentem megnézni valamit és a kutyánk a zörgésre felkelve ugatva támadt volna, csak mikor rászoltam akkor ismert meg. Ha nem szólok rá szerintem simán elkapott volna.
Az én kutyám is volt, hogy nem ismert meg sötétben és az udvarban messziről megugatott. Aztán amikor az udvari lámpa megvilágít, elszólom magam, egyből vágja mi a szitu.
Vannak olyan pásztorkutyafajtak, akik úgy terelnek, hogy az állat lábszárához csípnek, bár valószínűbb, hogy azért ott harapta meg, mert a kutyák általában oda szoktak. Lábak/karok, mozgó testrészek amik beleférnek a szájukba.
Vagy nem értem, egy pásztorkutyánál mi zárja ki a történetet? Egy dolog a fajta, más, hogy mit tanult meg, vagy mire használják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!