Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tudnék csinálni a kutyával...

Mit tudnék csinálni a kutyával? Olyan mintha függő lenne.

Figyelt kérdés
Van egy lány kutyám, aki most 2 éves, 12 hetesen kaptuk. Senki se tanította labdázni, magától kezdte. Eddig nem is volt baj, de az utobbi pár hónaban, le se tudja tenni a labdát. Még enni inni is magával viszi, beteszi a tálkába. Folyton dobálni kell neki, ha meg nem dobom, szinte meg is harap. Ez normális? Ha tönkreteszi a labddáját, random dolgokat kezd hozni.

2019. aug. 8. 10:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Első körben is rakd el a labdát és csak akkor vedd elő, ha nyugodt és nem provokál. Második körben tanítsd meg pihenni és tanítsd meg a kontrollált játékra: ha kell, hagyja ott a labdát, hagyja figyelmen kívül, tudjon türelmesen várakozni érte, eressze el elsőre, vigye kézbe, stb.
2019. aug. 9. 12:27
 12/14 anonim ***** válasza:
36%

22:42 mert te minden egyes kutyát imádsz a földön? Sajnos én nem vagyok ilyen tökélete szent. Különben sem olvastam a kutyás szabálykönyvben hogy csak akkor nevezhetem magam kutyásnak és tarthatok kutyát ha mindegyiket imádom. Minden kutyának más személyisége van, miért ne lehetne néhány unszimpatikus?

Az a baj a labdás kutyával, hogy eddig bármelyik akivel találkoztam tiszta őrült volt. Nem voltak képesek kikapcsolni, egész nap, reggeltől estig csak a labda, soknál ehhez társult a folyamatos ugatás, minden idegent zaklattak a azdi meg csak nevetett rajta, megtámadtak más kutyákat ha az csak elment mellettük, mert védték a labdát, de ők viszont simán ellopták mások cuccait, semmiféle személyiségük nem volt csak a labda, a józan eszüket elvesztették, képesek lettek volna megölni magukat a labdáért (ha egy ember csinálná ezt, betegnek és függőnek neveznénk) stb. Nem csak hogy idegesítő, hanem unalmas is.

2019. aug. 9. 15:32
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. aug. 9. 15:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
ha semmi sem segit, hivj egy kutya viselkedés szakértőt.Én tudok ajánlani,ha érdekel, irj nekem priváltba
2019. aug. 11. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!