Mit tudnék csinálni a kutyával? Olyan mintha függő lenne.
22:42 mert te minden egyes kutyát imádsz a földön? Sajnos én nem vagyok ilyen tökélete szent. Különben sem olvastam a kutyás szabálykönyvben hogy csak akkor nevezhetem magam kutyásnak és tarthatok kutyát ha mindegyiket imádom. Minden kutyának más személyisége van, miért ne lehetne néhány unszimpatikus?
Az a baj a labdás kutyával, hogy eddig bármelyik akivel találkoztam tiszta őrült volt. Nem voltak képesek kikapcsolni, egész nap, reggeltől estig csak a labda, soknál ehhez társult a folyamatos ugatás, minden idegent zaklattak a azdi meg csak nevetett rajta, megtámadtak más kutyákat ha az csak elment mellettük, mert védték a labdát, de ők viszont simán ellopták mások cuccait, semmiféle személyiségük nem volt csak a labda, a józan eszüket elvesztették, képesek lettek volna megölni magukat a labdáért (ha egy ember csinálná ezt, betegnek és függőnek neveznénk) stb. Nem csak hogy idegesítő, hanem unalmas is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!