2 oltás után ki lehet vinni a kiskutyát sétálni? 10 hetes.
Ki is kell vinni, nem tarthatod a 4 fal között 3-4 hónapos koráig.
Arra figyelj, hogy ne engedd olyan helyre, ahol idegen, oltatlan kutyák vannak, és azok ürülékét ne tudja megenni véletlenül.
Amúgy meg ha 4 hónaposan viszed ki először, az életben nem lesz belőle normális kutya.
Más kutyákhoz is oda lehet engedni ismerkedni, ha a gazdája megengedi, és oltva van.
Nyilván kóbor kutyákat el kell kerülni vele nagy ívben.
3 hónaposan már megkapja a veszettség elleni oltását is, akkortól kutyaoviba is viheted.
Dehogy kellene,10-12 hetesen kapja meg az első kombináltat te agyon iskolázott.Eleve ebben a korban kapod meg a kölyköt a gazdától,tenyésztőtől normál esetben.:'D
8-9 hetesen a parvóvírus ellenit,ha így nézed még ez is csak kettő.
Én oltás nélkül is kihordtam a kölyköket.Nem vártam,egy egész alom kölyök piszka azért sok egyszerre.
Csak ne szagolják egymás vagy más kutya ürülékét,vizeletét nem lesz bajuk.
Pisi,kaki aztán vissza.
Mármint a 3.hozzászólónak szólt.
10 hetesen 3 oltás,persze..főleg hogy 2 hetente kaphatják a kombináltat 10 hetes kortól.:D
#4! Te szaporítók gyöngye! Mivel ennyire kis suta agyú vagy, kénytelen vagyok én felvilágosítani téged:
1. oltás 6 hetesen
2. oltás 8 hetesen
3. oltás 10 hetesen.
Eddig el tudsz számolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!