Ha késik pár hónapot a veszettség elleni oltás, az nagy baj? Felnőtt kutyákról van szó, és eddig rendesen időben voltak oltva, de most egy nagy váratlan kiadás miatt nem tudom őket orvoshoz vinni oltásra.
Mielőtt megjelennek a hiénák, édesapám váratlanul meghalt, és a temetés minden pénzem elvitte.
A rosszindulatú emberek kíméljenek meg, és mindenki próbáljon a feltett kérdésre válaszolni!
Köszönöm!
Ha a oltás beadásáig nem harapnak a kutyáid embert, általában nem szól az orvos a csúszásért.
Vagy, ha jó a kapcsolatod a dokival, akkor megelőlegezheti neked az oltást.
Szerencsére két csivava keverék kutyáról van szó, úgyhogy könnyen megfékezhetőek :-)
Köszönöm a választ!
Részvétem..
Viszont az élet megy tovább. Van chip a kutyákban, ugye? Majd oltáskor írasd át a nevedre őket.
Akár idő elcsúszással, egyenként is viheted majd őket oltásra.
Igen, oltás, chip, ivartalanítva van mindkettő. Csak most pár napja vettem észre, hogy az egyiket novemberben a másikat meg decemberben kellene vinni.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!