Hol lehet kutyát venni?
Bár nem tudjuk, hogy mi számodra a drága, de szerintem, ha valóban olyan tenyésztőt sikerülne találnod, aki extrém ritka kutyát tenyészt, nem fog neked eladni.
A hozzáállásod miatt, ugyanis úgy tűnik, hogy téged az a szempont vezérel, hogy villoghass egy kutyával. Szóval a probléma megoldva. :)
Ha a jófogáson fellelhető 20-30 ezres árak élnek benned, mint kutyaár, és te szánnál rá 200 ezret, akkor el kell keserítselek, azon az áron nem fogsz olyan kutyát kapni, ami nem jön szembe veled az utcán.
Majdnem minden kutya fajtiszta. Vannak kutya-farkas keverékek, azok nem fajtiszták, de némelyik ilyen hibrid már önálló fajtát képvisel, szóval nem fajtiszta de fajtatiszta is létezik. :-)
Nem értem, mi a bajod a menhelyi mixekkel, azok garantáltan egyediek, és nagyon kötődnek.
A ritka fajták 200.000-nél kezdődnek, de ennél sokkal, sokkal többe is kerülhetnek.
100.000 alatt BIZTOS szapis kutya, ergo nem fajtatiszta, "csak" keverék.
Mit tudsz a kutyának nyújtani? Mennyit szánnál rá havonta? Mennyit tudsz vele fizikailag ÉS szellemileg foglalkozni?
Az a baja, hogy menhelyről bárkinek lehet kutyája, és ő nem akar bárki lenni. :)
A kutya huszadrangú szempont nála. :( Remélem sosem lesz kutyája.
Kérdező, a kérdésed alapján szerintem te egy elkényeztetett, orbitális tűsarkokon járkáló puccos divatcica vagy, akinek fogalma sincs arról, hogy egy kutya nem egy divatcikk, hanem egy ÉLŐLÉNY, akivel törődni kell: etetni, sétáltatni, játszani kell vele, állatorvoshoz kell vinni, stb. A kutyát társnak tartja az ember (mármint a normális) nem villogni. Azon kívül a kutya felelősség: 10-15 évig gondoskodni kell róla. Nincs rajta kikapcs gomb, ha épp "nincs kedved hozzá".
Vegyél egy bazinagy, egyedi, parfümszagú PLÜSSKUTYÁT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!