Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit adjak a francia bulldog-om...

Mit adjak a francia bulldog-omnak?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni tőletek h nemsokár lesz egy Francia bulldog-unk és az h mondanátok nagyon jó minőségű száraztápokat viszonylag olcsón?! :D
2019. júl. 27. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi nálad a viszonylag olcsó?
2019. júl. 27. 21:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Brit care, brit prémium.

Jó ár érték arány, jó minőségű. Olcsónak mondható. Ennél lejjebb nem érdemes menni.

2019. júl. 27. 22:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
De mindennel óvatosan először. A barátnőmnek is francia bulldog kutyusa van, hiper szuper tenyésztőtől, nem olcsó szapis, és még így is allergizál a kutya erre-arra, a csirkétől pl kopaszra vakarja magát. Ő főként tonhallal eteti és süt neki natúr húst. A száraz tápra rá sem néz már az első naptól fogva, inkább éhen hal, nem érvényesül nála, hogy az éhség nagy úr.
2019. júl. 28. 01:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egyik legkényesebb kutyafajta. Nagyon gyakori az étel allergia náluk így gyakorlatilag lehetetlen "olcsóbban" megúszni az etetést, és nagyon finnyásak is. Én is ilyen fajtát akartam, de az ismerőseim közül akiknek van szinte mindegyik allergiás erre-arra. Így inkább egy bulldog keverékem van aki "mindent" megeszik és semmire nem allergiás.
2019. júl. 28. 13:14
 5/7 A kérdező kommentje:
A 2. Válaszolónak köszönöm és még jöhetnek márkák. És igen én is tudom milyen sok dolgokra allergiásak sajnos :( És még esetleg valami ha nem is olcsóbb akkor normál árkategóriában márkák ?
2019. aug. 3. 00:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja és még 1 kérdés a Purina az jó minőségű ? Most az ártól eltekintően. Vagy a Pedigree ? Esetleg valami összehasonlítás nagyon megköszönném :D
2019. aug. 3. 00:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A pedigree szar kb. olyan mint a legolcsóbb tescos táp, tele van gabonával.

A purina már jobb több húst tartalmaz és nincs benne gabona annyi.

2019. aug. 3. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!