Szerintetek meg fog ismerni a kutyám fél év után?
Figyelt kérdés
Júniusban kiköltöztünk a párommal Angliába, a kis kedvencünk viszont otthon maradt, mert nem volt más választás. 4 éves a spánielünk, imádjuk őt, és ő is minket. Viszont nagyon félek attól, hogy ha decemberben hazamegyünk, nem fog minket megismerni. Lehetséges, hogy ennyi idő alatt elfelejti a gazdáit? Van valakinek ebben "tapasztalata"? Nagyon bánatos lennék, ha nem ismerne meg minket... :(2010. júl. 11. 19:53
1/11 Rosie_Anne válasza:
Szerintem ha nagyon jó kapcsolatot ápoltál a kutyussal akkor biztos hogy nem felejtett el ! A spánielek nagyon kos kutyák és jó a memóriájuk ! Ha te nevelted és végig vele voltál nem fog elfelejteni ! Én a kutyusomat 4 hónapig nem láttam é mikor hazajöttem úgy játszott velem mint ha mi sem történt volna .Szerintem veletek is ez fog történni.
2/11 anonim válasza:
Biztos, hogy felismer!! De lehet, hogy meg lesz sértődve, mert "hanyagoltad". De hogy megismer, az 100%
3/11 anonim válasza:
Igen. A kutyáknak remek a memóriájuk. Olyan embereket is megismer, hosszú hónapok után, akikkel nem is él együtt.
5/11 anonim válasza:
megismer.max duzzogni fog amiért otthagytad..ők nem értik meg h mi van,csak azt tudják h elmentél és őt otthagytad:S
ismerősömmel ezvolt..kiköltözött a szüleitől Pestre..magyar vizsla otthonmaradt a szüleinél és a mai napig haragszik rá..persze fél év az nem 3év..szóval ki tudod engesztelni:D
6/11 anonim válasza:
Ismerősömék vettek egy házat. Az előző tulaj hitegette őket, hogy visszajön a kutyáért, de egy darabig hadd maradjon még ott. Persze azóta is jönnek. Család befogadta, megszerette a kutyát, aki a mai napig végtelenül ragaszkodó és hálás érte. Nem tudom már mennyi idő után, de egyszer valamiért visszament az előző tulaj. Kutya rá se nézet!! (pedig idegenekre szokott) Visszavonult a kert hátsó részébe és ki se jött, míg az ember el nem ment...
7/11 anonim válasza:
Szia! Mi Skóciában dolgozunk a párommal, és mi sem hozhattuk a kutyust. Viszont 3-4 havonta hazajárunk, nem sok idő, de így is amikor meglát minket, ne tudd meg mit leművel, azt sem tudja örömében, hogy pacsit adogasson, vagy ugráljon :). Szóval a kutyák nem felejtenek! Szerencsére jövőre már megyünk haza végleg, így már csak ezt az évet kell még kibírnunk.
8/11 anonim válasza:
Én is távol voltam egyszer régen fél évig (vagy talán több is) a kutyámtól. Megismert. :) Szerintem nincs mitől félned, meg fog ismerni ez biztos.
9/11 anonim válasza:
Nekünk is spánink van, anya kint volt a külügyiseknél kb 9 hónapig dolgozni, aztán hazajött, és a kutyus olyan örömtáncot járt, hogy csak na. :) Mikor hazajött, egy pár hónapig szinte mindenhova követte, nehogy megint "eltűnjön", és mai napig ott alszik az ágy mellett anyával. Sétánál is odajön ha hívja, szóval nem felejt!
10/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat! Aranyosak vagytok, most megnyugodtam! :)
2010. júl. 11. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!