A westik lépcsőzhetnek?
Figyelt kérdés
nem merem lépcsőztetni, mert nem tudom, hogy azért mert kistestű nem-e olyan érzékeny a lépcsőzésre mint a tacskó.
illetve ha lehet lépcsőztetni akkor mikortól?
2.on lakunk:)
2010. júl. 11. 18:37
1/9 anonim válasza:
Nekem yorkshire terrierem van, hasonlítanak a westikre , de kissebbek mint ők.Úgy suhan felfelé is mint egy kis rakéta :D.Már kiskutya kora óta.
3/9 A kérdező kommentje:
semennyi, mert most július végén fogjuk elhozni:)
de adddigra mindent meg szeretnék tudni róluk:D
2010. júl. 11. 18:53
5/9 anonim válasza:
lehet nekem is yorkim van, de belegondolok egyszer félreugrik és eltöri a lábát netalántán a gerincét /nem éri meg/. Ezért én nem szoktam lépcsőztetni.
6/9 A kérdező kommentje:
igen énis inkább a kezemben akarom levinni meg felhozni:)
végülis 10kilót még elbírok szerintem XD
2010. júl. 11. 20:51
7/9 anonim válasza:
Figyi a kutyák nem buták :S
nem fog elesni stb.. okos ő annyira hidd el
7éves Westi egyszer sem esett el 4.en
Most már skót terrier van.. 3éves neki alacsonyabbak a lábai
ő is mint egy rakéta hidd el csak elcseszed mi az a második egy kutyának...
8/9 A kérdező kommentje:
oké köszönöm.:)
2010. júl. 11. 22:52
9/9 anonim válasza:
nekem westie kutyám van és eleinte még nem mert lemenni a lépcsőn kiskorában de amikor fél éves volt akkor le-föl szaladgált a lépcsőn szóval igen lépcsőzhet a westi:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!