Miért ássa el a kutyám a játékát, ha elfelejti hova tette?
Van egy 8 eves border collie szukam, akinek vettem egy eve egy muanyag jatekot, ami nem sebzi ot meg, viszont strapabiro is.
Idaig egesz evben jatszottunk vele nap-mint nap a jatekaval, de kb 2 hete eltunt a jateka. Mindenhol kerestuk kb de sehol nem volt es amikor szoltam neki, hogy hozza nekem ide a jatekat, akkor nagyon kereste o is mindenhol, de nem talalta.
Mikor Apukam mult heten a szolo mogott asott, akkor kiasta a kutya jatekat. Megtisztitottuk es jatszottunk vele, aminek a kutya is nagyon orult. Viszont 2 napja megint nincs meg a jatek, habar en arra gyanakszom, hogy megint elasta a “feltett” jatekot mert senki nem dobta at a jatekot a keritesen vagy nem hoztuk be.
Kerdes: miert assa el, ha egyszer arra se emlekszik, hogy utana hol van es igy nem fog tudni jatszani?
Vajon tenyleg nem tudja, hol van a jateka, vagy csak nem akarja nekunk elohozni, megmutatni a “feltett” jatekanak rejtekhelyet?
Mi ilyenkor a teendo, hogyha azt szeretnem, hogy a jatek keznel legyen, hogy mindig tudjuk hasznalni?
Koszonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!