Egy puli és egy tacskó panelba?
Nekem szálkásszőrű tacskóm van (ez a 2.)
Reggel 1 óra séta, dél után 2 körül 20 perc séta és este 1 óra futás + 600m2-es udvar és még se kotyan neki. Futás után is 5 perc fekszik aztán meg pörög mintha nem történt volna semmi
tacskó még talán-talán, de a puli esélytelen
nekünk pulink van és nagyon izgága, össze-vissza rohangál a kertben, ismerős akinek szintén az van, mondta, hogy neki 8 éves korában jött el az, hogy nyugisabb lett kicsit
Nekem is pulim van. Soha nem akar az udvaron lenni, mindig bent van. Ki szokott menni pisilni de akkor is kb. zavarni kell kifelé hogy menjen de aztan szalad is vissza. A "terelo kutya" .. hulyeseg
Eddig 3 pulink volt egyik se akart soha kint lenni.
A puli is és a tacskó is nagyon embercentrikus fajta, akik igénylik a gazda közelségét. Láttam pulit terelni, az sem rohangál össze-vissza egész nap, csak ha dolgozni kell, amúgy meg a juhász lábánál fekszik.
Szerintem vagy minden kutya tartható lakásban megfelelő mozgatás és foglalkozás mellett, vagy egyik sem. Ilyen szempontból sok különbség nincs, hisz minden kutya szeret a gazdája mellett lenni, és szeret mozogni is.
Mentett kutyák, nemsoká hozom őket, egy öregemberé, akinél udvaron vannak.
80m2 amúgy, de mivel egyedül élek nincs sok cuccom, így kb egy egész szoba az övék lesz.
Természetesen vinni fogom őket sétálni. Futni nem hiszem, a tacskót tuti nem, annak ízületi gyulladása van jelenleg, 6 éve rövid szőrrel kint éltek, nem volt meleg helyük. A pulit rendbe kell tenni, a szőre katasztrófa, de ő talán jobb állapotban van.
Napi 6 órám lesz rájuk mindennel együtt.
6 évesek. A puli lány, a tacsi fiú, gondolom értitek, szóval ivartalanítva lesznek, attól is talán nyugodtabbak lesznek.
Elég ugatósak, de lehet, hogy mert láncon voltak. Majd kiderül, remélem nem nagyon fognak, mert kinyírnak a szomszédok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!