Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy puli és egy tacskó panelba?

Egy puli és egy tacskó panelba?

Figyelt kérdés
2019. júl. 24. 12:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
Terelőkutya és munkavadászkutya 40 m2-en?
2019. júl. 24. 12:52
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Ha naponta több órát sétálsz velük, és gyakran viszed őket kirándulni, és a szomszédokat nem zavarja, ha minden kis zajra ugatnak, akkor miért ne.
2019. júl. 24. 12:56
 3/11 Jsbsnaj ***** válasza:
65%

Nekem szálkásszőrű tacskóm van (ez a 2.)

Reggel 1 óra séta, dél után 2 körül 20 perc séta és este 1 óra futás + 600m2-es udvar és még se kotyan neki. Futás után is 5 perc fekszik aztán meg pörög mintha nem történt volna semmi

2019. júl. 24. 13:05
 4/11 anonim válasza:
69%

tacskó még talán-talán, de a puli esélytelen

nekünk pulink van és nagyon izgága, össze-vissza rohangál a kertben, ismerős akinek szintén az van, mondta, hogy neki 8 éves korában jött el az, hogy nyugisabb lett kicsit

2019. júl. 24. 13:06
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

Nekem is pulim van. Soha nem akar az udvaron lenni, mindig bent van. Ki szokott menni pisilni de akkor is kb. zavarni kell kifelé hogy menjen de aztan szalad is vissza. A "terelo kutya" .. hulyeseg

Eddig 3 pulink volt egyik se akart soha kint lenni.

2019. júl. 24. 13:24
 6/11 anonim ***** válasza:
69%
A lakótelepen, ahol élek, sokan tartanak panelban tacskót, pulit még nem láttam.
2019. júl. 24. 13:26
 7/11 anonim ***** válasza:
89%

A puli is és a tacskó is nagyon embercentrikus fajta, akik igénylik a gazda közelségét. Láttam pulit terelni, az sem rohangál össze-vissza egész nap, csak ha dolgozni kell, amúgy meg a juhász lábánál fekszik.

Szerintem vagy minden kutya tartható lakásban megfelelő mozgatás és foglalkozás mellett, vagy egyik sem. Ilyen szempontból sok különbség nincs, hisz minden kutya szeret a gazdája mellett lenni, és szeret mozogni is.

2019. júl. 24. 13:33
 8/11 A kérdező kommentje:

Mentett kutyák, nemsoká hozom őket, egy öregemberé, akinél udvaron vannak.

80m2 amúgy, de mivel egyedül élek nincs sok cuccom, így kb egy egész szoba az övék lesz.

Természetesen vinni fogom őket sétálni. Futni nem hiszem, a tacskót tuti nem, annak ízületi gyulladása van jelenleg, 6 éve rövid szőrrel kint éltek, nem volt meleg helyük. A pulit rendbe kell tenni, a szőre katasztrófa, de ő talán jobb állapotban van.

Napi 6 órám lesz rájuk mindennel együtt.

6 évesek. A puli lány, a tacsi fiú, gondolom értitek, szóval ivartalanítva lesznek, attól is talán nyugodtabbak lesznek.

Elég ugatósak, de lehet, hogy mert láncon voltak. Majd kiderül, remélem nem nagyon fognak, mert kinyírnak a szomszédok.

2019. júl. 24. 14:19
 9/11 anonim ***** válasza:
17%
Hát igen, nem vagyunk egyformák de az Ember a lakásba, a kutya, ahogyan "öregemberé, akinél udvaron voltak" Nos oda is valók.
2019. júl. 24. 15:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rendes tőled, kedves kérdező, hogy befogadod őket, jó helyen lesznek nálad a kutyák panelban is, nyugodtan vedd őket magadhoz. Sőt, a tacsinak már külön ajándék lesz egy meleg lakás, a pulit meg nyírasd meg.
2019. júl. 24. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!