Nyugodt kutya. Milyen fajtatiszta kutyit válaszak? Többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nyugodtabb természetű kutyit szeretnék, akivel jol ki jövök és szerethetem élete végéig. Melyek az ilyen fajta TK s kutyik? Szóval ami nem túl hebrencs... Séta meg lenne, játék, pénz van rá, orvosi kiadás, ivartalanítás oltás, ha baj van orvos, játékok vele. De idegileg q túl heves termeszetet nem bírnám. Köszi a tippeket. Ja és pici kölykök kutyi lenne jó. Mert cica is van.2019. júl. 23. 19:52
1/8 anonim válasza:
Te mit tudnál nyújtani neki? Mennyit mozgatnád egy nap? Mennyit fárasztanád? Kutyaduli szerepel a tervek közt? Kinti vagy benti lenne? Van-e kutyás tapasztalatod?
2/8 A kérdező kommentje:
Közepes, vagy nagyobb testű rövid szőrűre gondoltam. Időm lenne rá.
2019. júl. 23. 20:28
3/8 A kérdező kommentje:
Kinti benti lenne, kertes ház, de be mindig jöhetne
2019. júl. 23. 20:35
4/8 anonim válasza:
Kölyök, és ne legyen hebrencs? Egy fiatal kutya sokáig szertelen, izgága.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi azt tudom, hogy mig kölyök hebrencs, csak az alap természete számít, nevelem, farasztom, de a kutya alap természete érdekel, mert egy egész életre tervezek.
2019. júl. 23. 21:43
6/8 anonim válasza:
Az agarak pont ilyenek. Rövidszőrű, nagy méretű, sportos kutyák, de érdekes módon elég lusták is és a pályán, vagy a vadászaton kívül nagyon nyugodtak. Átlagos mennyiségű mozgással teljesen kiegyensúlyozottak lehetnek. Én magyar agarat fogadnék a helyedben, ugyanis ők nem olyan sérülékenyek, mint angol tesóik.
7/8 anonim válasza:
csak az alap természete számít, nevelem, farasztom, de a kutya alap természete érdekel, mert egy egész életre tervezek.
Ez egyedfüggő, nem fajtától.
8/8 anonim válasza:
Egyetértek a 6-ossal, az agár nagyon kedves, ragaszkodó, bújós kutya, és kifejezetten nyugodt is.
Másik opció lehet például a labrador, ez a nagy, szeretetreméltó medve, aki bármilyen élethelyzethez jól alkalmazkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!