Ki, mennyit költött már állatorvosnál a hörcsögére?
én kb összességében 5-6 ezer forintot költöttem rá. 3 éves koráig kihúzta, többször kapott bőrfertőzéseket és különböző lötyikbe kellett fürdetnem, plusz párszor le is betegedett és antibiotikumos szurit kapott.
A dokink egyébként nagyon jó fej volt sokszor nem is kért pénz meg amikor mondtam, hogy kifizetem mondta, hogy á hagyjam nem kell. Szóval valójában kb 1000 forintot hagytam ott érte a 3 év alatt és amikor elpusztult (aznap is voltam vele pont a dokinál, aki akkor sem kért pénzt) vettem neki egy jófajta tokait ajándékba.
Szerintem röhejes hogy 5-6 ezer forinton panaszkodik valaki, egy állatka kb 3 éves pályafutása alatt. Gondolkozzál már el rajta naponta mennyi pénzt költesz magadra! A mai világba mi az az 5-6 ezer forint? Ráadásul ,ha nem is egyszerre kell kifizetni hanem 3 évre eloszlik? Egyel kevesebb chipszet zabálsz fel abban a hónapban? Kész vicc. Én imádtam azt a kis hörcsögöt a szívem csücske volt nem valami eldobható kellék, ami ha tönkremegy leszaladok venni egyet a boltba 200 forintért.
Minek tart egyáltalán az ilyen ember állatot??????
14:44 vagyok.
Igen,fizettem volna érte annyit,hisz nagyon szerettem,megérdemelt volna még egy esélyt!Az előző válaszolónak igaza van,minek tart az ilyen ember állatot?Ha nem fizetted volna ki a kezelést,akkor mit mondasz?"Hát,nem adok ki a hörcsögért pár ezer forintot,inkább hagyom meghalni,mert annyira fontos nekem...".Mellesleg az a két-három év alatt,amíg él,a felszereléseire,kajájára összeszámoltad már,mennyit fizetsz?Jóval többet 5-6 ezer forintnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!