Ki, mennyit költött már állatorvosnál a hörcsögére?
Hát igaz, nem nagyon költünk hörcsögökre, mert az árukból ítélve azt hisszük, hogy nem érnek semmit...
nekem már volt h láttam szenvedni a hörcsögöm, de láttam, hogy már nem segíthetünk rajta, hát hagytuk, hogy elpusztuljon magától. Tudom, kicsit olyan brutálisan hangzik, hogy nem tettünk semmit, de szerencsétlennel már nem lehetette mit kezdeni..
A hörcsög tényleg párszáz forint,de ennyi erővel inkább ne is etesd,mert a kajája sokkal többe kerül,mint maga a hörcsög...
És ha a hörid meghal,az nem olyan,hogy "jó,akkor veszek egy másikat",mert már kötődtél EHHEZ a hörcsöghöz,és minden höri más egyéniség:)És ha tényleg szereted,akkor néhány ezrest otthagyni érte a dokinál nem nagy ügy!
Az én hörim 2 éve halt meg,de majdnem 2,5 évet élt,és nagyon szerettem őt:(
Szerencsére egyszer sem volt szükség arra,hogy állatorvoshoz vigyük,de én vittem volna,ha kellett volna!
érdekes megközelítés, és szerencsés vagy, hogy nem kellett még állatorvoshoz vinned a hörcsögödet.
Kíváncsi lennék, ha mondjuk el kéne vinni, és mondjuk kerülne a hörcsögöd kezelése mondjuk olyan 5-6 ezerbe, akkor is bevállalnád ? ugye itt kb. 2.000 forint a vizsgálat, és plusz még amit csinált vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!