Miért nem sikerült jól az első séta a nyuszimmal?
Vettem a nyuszimnak egy hámot meg pórázt. A hámot rá tudtam tenni, úgy tűnt, nincs vele semmi baja, ezért kivittem az udvarra.
Volt már kinn ezelőtt, van egy kis kinti ketrece is. Ráraktam a pórázt, és elkezdett futni. Én meg ugye mentem utána.
Az egész sétának a végére már morgott is. Szerintem nem tetszett neki, hogy folyamatosan megyek utána. Azt hihette,hogy kergetem? Ez normális első alkalomra? Azt hihette, hogy valami "ellenség" vagyok? Lenne értelme ennek a séta dolognak mégegyszer nekifufni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Ha van ugye udvarotok, akkor oda engedd ki felügyelettel (felügyelet nélkül csak jól zárható, felülről is védett helyre, ahonnan kiásni sem tudja magát).
Sétával felesleges kínozni, neki nem olyan élmény ez, az udvaron felesleges sétáltatni, az utcára meg annyira nem javasolt nyulat kivinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!