Egerkeim egyszeruen nem isznak az itatobol, ugy kell oket kinalni. Mit csinaljak, ha 3 napra elmegyek es hoseg lesz?
Sajnos senkit nem tudok megkerni😞
Esetleg valami tuti itatot terrariumba tudtok ajanlani?
Tudnak inni a felakasztósból, csak nem akarnak, vagy nem is tudnak? Ha nem tudnak, akkor van gond, de hidd el, ha elég szomjasak, és tudnak belőle inni, fognak is.
Több napra ne hagyj bent nekik zöldséget, mire hazaért, megposhad, berohadhat a melegben, nekik sem tesz jót a több napos zöld. Salátát pedig ne adj nekik egyáltalán, nagyon puffaszt (nekik ez halálos is lehet), és mivel iszonyatosan magába szívja a méreganyagokat, hacsak nem bio, tele van káros dolgokkal is a számukra, amiket lemosni se tudsz.
Igen, a rothadasra gondoltam. A jegsalit imadjak, eddig a kommenteden kivul 1 helyen olvastam, h nem lehet.
Ferplast Sippy van nekik. Latom, h probalkoznak, de nem fogy a viz. Talan azert, mert ahonnan hoztam oket, ott is pipettabol itattak oket, nem tudom. Viszont a kicsik sem isznak belole. Nem ertem.
A Trixie uveg itatojabol kinalok vizet, abbol isznak. Viszont az meg csopog, vagy nem jon belole.
Az jutott eszembe, hogy utazas elott berakom nekik, hatha... veszek ukat, talan az mukodik.
Koszonom szepen, h segitesz. Annyira imadom oket, es mar elore aggodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!