Állatkínzás volt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy régi emlékem, ami újra és újra kísért engem. 10 éves koromban lett egy törpehörcsögöm, és egyszer áthívtam az egyik barátnőmet, hogy játsszon vele. A kádban szabadon engedtük, a kezünkre vettük, simogattuk stb. Azonban a kis hörcsögök eléggé sokszor "pottyantanak" és a barátnőm, mikor meglátta, hogy a kezébe piszkított, ledobta a kádba őt. Nem levágta, hanem úgy ijedtében kivette alóla a kezét. Eléggé magasról és nagyot esett. Aztán megígérte, hogy többet nem csinál ilyet, hadd játszunk már tovább. Persze 2x-3x megismétlődött az eset és akkor mondtam neki, hogy most már visszateszem a ketrecébe. A hörcsögön semmi nem látszott, igazából sétált, ment tovább, mintha mi sem történt volna. Egyszer még mosakodni is elkezdett a barátnőm kezében. Aztán később visszagondolva, nagyon lelkiismeret-furdalásom lett és most is az van még. Lehetséges, hogy baja lett akkor? Mit gondoltok?2019. jún. 15. 15:06
1/4 A kérdező kommentje:
Mindig a hátára esett...
2019. jún. 15. 15:08
2/4 anonim válasza:
Én pont ezért nem szoktam gyerekeknek javasolni a hörcsögöt. Ne okold magad, nem a te hibád volt. De valószínű fájt neki és csoda, hogy nem lett baja.
3/4 anonim válasza:
Hát. Anno nekünk kiscicáink volták, s az egyik gyerek (Én is az volram), azzal szórakozott, hogy egy másik nyakába rakta a cicát. Aki meg reflexből hátracsapott (A lány), így a kiscica lerepült a földre. És pár nap múlva el is pusztult. Én kb 12 voltam, lelkiismeretfurdalásom is van miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!