A fa mókuskerék tényleg halkabb mint a többi nem fa fajtájú?
Van egy 2 hónapos hörcsögöm (aranyhörcsög) és szeretnék neki venni egy halkabb mókuskereket, mert ami most van az éjszaka hangos és párom nem nagyon tud tőle aludni. Láttam ezt a AniOne mókuskereket a Fressnapfban és ott azt írták, hogy az zajmentes. Lehet nekik hinni?
Illetve egy aranyhörcsögnek mekkora kell ebből, elég neki a 20cm-s vagy vegyem meg a 30ast?
Köszönöm a segítséget előre is :)
30ast vegyél, a kisebben hajlik a gerince
( [link] - itt mindent megtalálasz a hörcsögökkel kapcsolatban.)
Nekem Anione kerekem van törpéknél és nem zajol. Bár nem tudom van e összefüggés ilyen szempontból.
Köszönöm a választ, megnézem a linket :)
Akkor gondolom a 20as a törpehörcsögnek jó inkább.
Vigyázz, ha szereti jelölni, nem tudom, hogy tudod tisztítani. Én ezt használom (vagyis ebből a 20-ast, törpének):
Van 33-as is.
4: Fém kereket nem szabad használni mert veszélyes.
1., Az ollós kialakíts miatt megsérülhet amikor kijön belőle
2., A rácsos felület miatt kialakulhat a bumblefoot
3., A rácsos felület miatt eltörhet a lába
Köszönöm a válaszokazt. Rácsos kereke is van, de nem tettem be neki a ketrecbe mert féltem, hogy amilyen pici mellé lép és baja lesz, de akkor inkább ki is dobom. :)
Megpróbáljuk a fa változatot, még nem pisilt a mostani kerekébe ami benn van nála, kakilni sem láttam még ott.
Az ecet szaga nem fogja zavarni őt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!