Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Vettunk egy torpehorcsogot....

Vettunk egy torpehorcsogot. Ugye nincs baja?

Figyelt kérdés
Ma delutan vettunk egy torpehorcsogot. A boltba egy fiuval volt. Hazahoztuk beraktam az akvariumba van faforgacsa innivaloja ennivaloja es jateka. O csak korbe korbe turkal kb 20 perce. Csak a tarsat keresi es majd megszokja a helyet?
2019. máj. 14. 15:21
 1/6 anonim ***** válasza:
42%

keresi a helyét mivel még új neki :)

dobálj be neki csíkokra tépett papírzsebkendőket, imád belőle fészket építeni magának :D

ne ijedj meg ha betömi a pofájába, azt szokták néha, majd kiszedni a fészeknél.

2019. máj. 14. 15:25
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Miért fulladna meg? Az enyém is abban van mégis a legjobban van tartva ...
2019. máj. 14. 15:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Azert raktuk akvariumba mert az elozo horcsogom leragta a sajat labat mert beragadt a racsok koze . +a boltba is azt mondtak hogy ez teljesen jo neki
2019. máj. 14. 15:43
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Nekem is terráriumban voltak :)

a dzsungikat sosem raktam ki de a szíriai aranyhörcsögöt sokszor kitettem a szobába had mászkáljon, csak aztán egyszer bemászott a mélyláda lyukán és elrágta a vezetékeket xDDDD

Neki azért kicsi az akvárium de a dzsunkig elvannak, főleg ha van nekik betéve egy kerék.

2019. máj. 14. 17:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem a társát szeresi, ugyanis a höriket csak egyedül szabad tartani.

Kár, hogy ilyen alap dolgot nem tudsz. Az meg nonszensz, hogy a másiknak le kellett rágnia a saját lábát. Ennyire nem foglalkoztatok vele, hogy nem vettétek észre, hogy be van akadva? Képzelem milyen élete lesz ennek az új hörinek is. :(

2019. máj. 14. 18:07
 6/6 anonim ***** válasza:
53%

Jesszus... Kereskedésben egyáltalán nem értenek hozzájuk. Ezt olvasd el. Tilos onnan állatot vásárolni.

[link]

Valószínűleg a helye is kicsi és ingerszegény. Olvasd el ezt a weboldalt, ez az egyetlen normális magyar nyelvű höris weboldal. És lépj be Facebookon a Hörcsög imádók csoportba.

[link]

2019. máj. 14. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!