Tengerimalacosok! Ketrec-kérdés?
Két malacnak mit választanátok?
100*50-es kétszintes vagy 120*60-as egyszintes? Megéri a kétszintes? Mennyire használják ki a magasságot? Vagy a +20% alapterület ér többet?
A nagyobbat választanám, mert nagyon sok malacka nem használja ki az emeletet. Egyszerűen nem szeretnek felmenni rá. Takarítani is nehezebb a két szinteset. Az emeletesnél valahogyan gondoskodnod kell róla, hogy ne ugorhassanak le a feljáró magas részéről, mert bajuk lehet. Főleg, ha már idősebbek.
A malacok vízszintesen szeretnek mozogni, futkosni. Minél nagyobb területen tehetik, annál jobb. Az emelet feljáróján nem tudnak úgy száguldozni, ahogy a vízszintes terepen.
Köszönöm a válaszokat.
Már a 2. válasz előtt megvettem a ketrecet:S, az emeleteset vettem, de nem bántam meg. Beteszek egy +0,5 emeletet az alapterület feléig, és saját feljárókat készítek majd.
De a 120*60-at is nagyon keveslem két tengerimalacnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!