Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mik a nyúltartás fontos...

Mik a nyúltartás fontos kellékei? Mik a feltételei?

Figyelt kérdés

2019. febr. 8. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
nyúl
2019. febr. 8. 23:08
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 Nem mondod? Ezzel k*rvára sokat segítettél...
2019. febr. 8. 23:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Törpenyuszisok Facebook csoport. Mindenben szivesen segitenek!:)

Ha nem szaporitasrol, eladasrol van szo. Tehat ha kedvenckent szeretned tartani a nyuszid es nem haszonallatnak.

2019. febr. 8. 23:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Először is milyen nyuszit szeretnél? Mekkorát? Kinn vagy benn?
2019. febr. 9. 19:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Törpenyuszit szeretnék bejtre
2019. febr. 10. 10:35
 6/7 anonim válasza:
Nekem is törpém van. Először is nyuszit tenyésztőből vegyél , semmi képpen ne kisállat kereskedésből vagy jófogásról. Általában ezek a példányok tultenyésztettek, nem olyan egézszéges az idegrendszerük. Ajánlom :Erdő menti nyuszi farm. Az egyik barátomnak és nekem is innen származik a nyuszink mind ketten nagyon barátságosak és nyugottak.Az alap felszerelés: nagy ketrec, almos tálca, széna tartó,itató, etető tálka,fogkoptató (ennek néz utána nem lehet akár milyen!!). A nyuszit naponta ki kellene venni(ha nem veszed ki neki se, meg neked se lesz jó, egyfolytában zörögni fog.) Az almostálcát naponta , vagy maximum két naponta takarítani kell. De még igy is csak nagyon , nagyon keveset mondtam.Néz utána!! Nagyon sok helyen találsz informáciokat, csomó ilyesmi oldal létezik.
2019. febr. 14. 08:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Nézz utána a meddirabbit illetve az első nyúlmentő alapítvány oldalán. Minden hasznos infó le van írva.
2019. febr. 14. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!