Szeretnek 2 vagy 3 egeret. Hogyan terentsem meg nekik a legjobb korulmenyeket?
Ugy sajnalom a kiserleti egereket. Emellett mindig is szerettem oket, kiskoromban volt egy konyvem es mindig azon gondolkodtam, hogy elvefogoval megfogok egy egeret es de jo lesz.(persze ez nem sikerult utolag halistennek:D)
Kereskedesbol volt egy egerem, ot nagyon szerettem, viszont csak egyedul tartottam, akkor nem tudtam az igenyeiket.
Leirnatok mi kell egy egernek? Esetleg oldalt egertartashoz? Mekkora ketrec?
Inkabb emeletes? Mekkora kerek ajanlott? Taplaleknak mik mehetnek?
Stbstbstb
Koszonom a valaszkkat!
Az egér nagyom aranyos, de amit találsz egér az általában nem kedvencnek, hanem takarmánynak van tenyésztve, ezért agreeszív lehet. Ajánlom a mongol futóegeret vagy a dzsungáriai törpehörcsögöt.
Érdemesebb terráriumban tartani, mert úgy nem szór ki mindent, és nincs az az idegesítő hang, amit a ketrecen mászkálással és annak a rágásával ad ki. Én egy 30x60 as alapterületű terráriumot ajánlok, futóegérnek érdemes nagyobbat. Úgy rendezd be a terráriumot, hogy azt amit elér a fogával, az fából legyen, és ne műanyagból, mert rosszat tesz neki, és a műanyag cuccok nem eldobhatósak. Ne rajk be mindenféle alagutat, mert nehéz takarítani, és el fog bújni az állatod. Rajk inkább kivájt fa cuccokat, amibe bele tud menni. A további infókat megtalálod az Egér/mongol futóegér/dzsungáriai törpehörcsög tartása/etetése címszó alatt
Bár ez egy hörcsögös oldal, és itt a hörcsögöknek megfelelő méretű ketrecek vannak összegyűjtve, de amihez az van odaírva, hogy aranyhörcsögnek is jó, az már megfelelő méretű egérkéknek is, maximum a magasságnál vedd figyelembe, hogy a nagyobb magassággal rendelkező ketrecek jobbak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!