Mit tegyek ha a törpehörcsögöm mindig kiborítja az itatójából a vizet?
Figyelt kérdés
Mindig takarítás után berakom neki az itatóját amiben friss víz van(de persze sosem iszik belole) majd ma reggel is arra lettem figyelmes hogy az itato alatt az alom teljesen vizes ezert most 1 nap után cserélhetem az álmot hogy ne legyen vízben a hörim. De ez nem garantálja hogy holnap nem lesz újra vizes. Ez már a 3.itató amit vettem eddig mindegyiknél ez volt, és tanácstalan vagyok. Valaki esetleg tud segíteni aki ért hozzá vagy esetleg volt hasonló problémája?2019. márc. 25. 16:25
1/7 anonim válasza:
Vegyél önitatót, abból csak akkor jön víz, ha inni akar.
3/7 anonim válasza:
Vegyél golyós önitató, és akkor nem borogatja ki a vizet.
4/7 anonim válasza:
Vagy vegyél nehéz kerámia tálat, azt nem tudja felborítani.
5/7 anonim válasza:
Kicsi off az önitatóval..
Vettem olcsó silány terméket, nem is vártam tőle csodát..folyamat csepegett.. majd vettem drágábbat, majd márkásat...aztán feladtam..Vagy a rosszakat fogtam ki..vagy nem tudom..de nekem nem vált be.
Akkor vettem nehéz kerámia tálat, na azt ki nem burította csepp kis "kezeivel" :) illetve vastagabb perem igy a fogával se tudta megfogni, és úgy burítani.
6/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy félreérthetően fogalmaztam bocsánat érte. Golyós önitatóm van és az csöpög(vagy már inkább folyik) szegény hörimnek. Én is vettem már drágát és olcsót is de mindegyik csöpögött. A kerámia tálkának utánna nézek köszönöm a választ.
2019. márc. 26. 16:08
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!