Miért pisili a falat a nyuszi?
Nőstény nyuszi kb 1 éves.A ketrec körűl mindig barna cseppfoltos minden a fal is.
Miért csinálja ezt?
Úgy olvastam a bakok csinálják ezt.
Ivartalanítást nem ajánlotta az állatorvos,mert azt mondta rengeteg nyuszi hal bele.
El kéne vinni a nyuszit orvoshoz, ugyanis bármi baja lehet ha a pisi megváltozik. Valóban a bakokra jellemző a jelolgetés.
Ajánlom neked a Facebookos Törpenyuszisok csoportunkat 12.000 tapasztalt nyuszis taggal, hogy a kérdést oda kéne kiírni és szakszerű választ adnak/adunk neked, de ne itt gyakorin tegyétek fel a nyuszis kérdéseiteket. Fényképezd le ezt és töltsd fel képpel ugynird ki. Pár percen belül választ fogsz kapni.
Ivartalanítás a nőstény nyusziknak azért nagyon ajánlott mert mivel nem szaporodik alvemhesseg alakulhat ki nála ami különféle méhbetegségekhez fog vezetni.
Egzotikus allatorvossal kell elvégeztetni a műtétet és akkor nem lesz baj. Valóban előfordulhat hogy a nyuszi nem kel fel altatás után. Ennek odafigyeletlenseg az oka. A nyuszik súlyát lemerik az orvosok és sulyhoz kapják a dózist. De nőstény nyuszit nagyon ajánlott ivartalanítani, de csakis nyuszis orvossal.ui: egy törpenyuszis
A dokitól megkéredztem mennyibe kerül az ivartalanítás és mikor tudná megcsinálni és ekkor kezdte el elemezni,hogy nem ajánlja ezért meg ezért.Így nagyon elbátortalanodtam az ivartalanítástól.
Már beszéltem vele a pisilésről és azt mondta biztos ivarzik azért csinálja ezt.
Mert ivaros.
Olyan helyre vidd ivartalaníttatni, ahol nyulakra vannak specializálódva, így a legkisebb a műtét kockázata.
nógrád megyei vagyok.
Ő a harmadik orvosunk már annyit váltottunk.De megpróbálok keresni másikat.Azt mondja egzos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!