Tengerimalacom meg fog harapni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Fiatal tengerimalacomat most szoktatom kézhez. Hím. Van egy társa is. Pár napja vannak nálam, miután már magabiztosak voltak a ketrecben, elkezdtem őket kivenni.Mikor próbálom a ketrecből kivenni, néha a fogát csattogtatja rám. Eddig még nem harapott meg. Kérdésem az, hogy számítsak arra, hogy belém csíp egyszer? A társa, az szótlanul tűri, hogy kivegyem, de még ő is fél.2018. nov. 9. 07:09
1/6 anonim válasza:
Talán. Vegyél fel kesztyűt, és akkor nem fog fájni, ha megharap.
2/6 Székely Péter 3 válasza:
Nagyon könnyen haraphat, mert egyenlőre fél. A kis kutyáktól is jobban kell félni, mint a nagyoktól, mert félelmükben harapnak. Majd meg fog szokni a tengerimalac. Egyébként nagyon aranyosak.
3/6 anonim válasza:
Én inkább simogatnám, etetném, hogy megszokjon, ha ennyire nem akar kézben lenni. Ha takarításhoz kell kivenni, akkor pedig kesztyű.
A rokonságban levők csak reszkettek, mint a nyárfalevél... Egy tengerimalac valószínűleg nagyot tud harapni, ha akar.
4/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszi a válaszokat. Végül azt találtam ki, hogy beteszek a ketrecbe egy kis dobozt, amibe szívesen bemennek, kiemelem őket és a szobában ismerkedünk. Akkor elmarad a fogcsattogtatás, Tegnap este mindketten fogadtak el a kezemből ételt és simogatni is tudtam őket.
2018. nov. 10. 06:30
5/6 anonim válasza:
Nekem nőci Tengerimalacaim voltak csak, anno munkavédelmi kesztyüben mertem csak kivenni, ez kb. egy hétig ment, aztán rájöttem, hogy úgy sem harap meg mert lányok nem olyanok. Nem kell félni.
6/6 anonim válasza:
A tengerimalac tényleg csak akkor harap ha semmi más lehetősége nincs, volt már szerencsém malachoz aki kb egy éves volt de szinte sosem értek hozzá, rettegett és menekült de nem harapott.
A dobozos ötlet jó egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!