Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Dzsungáriai törpehörcsög! Kb....

Dzsungáriai törpehörcsög! Kb. mennyibe kerül? és amire a hörinek szüksége van? (lent)

Figyelt kérdés
Egy rokonomtól dzsungáriai törpehörit kérek névnapomra. Olvastam,hogy kell hozzá egy ketrec, a hörinek házikó, mókuskerék,itató (golyós önitató), fogkoptató. Remélem meg tudja valaki saccolni,hogy ez mennyibe kerülne összesen. :))
2010. jún. 24. 18:12
 1/9 anonim ***** válasza:
59%

az en horim 400 forint volt anno 3 eve.

Ez igy osszesen kb egy 15-17 rugo lesz. Attol fugg mekkora ketrecet akarsz neki.

2010. jún. 24. 18:19
 2/9 anonim ***** válasza:
59%

höri: kb 1000.-

ketrec: kb 5-6000 (lehet olcsóbban meg drágábban is)

házikó: felesleges

kerék: ~1200.-

itató: fogalmam sincs de egy tálka is megteszi, valami nehezebb amit nem borít ki

fogkoptató: ezt sem tudom de az enyémnek nem volt és így is vígan élt amíg élt.

2010. jún. 24. 18:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát, törpehöri 1000 Ft-ért? :S Max 500 körül vannak, bár én is tavaly 300-ért vettem.

Házikó lehet nem árt neki...egyén kérdése. Az enyim futkározik, rágja a rácsot ha nincs bent a háza. Amint berakom a házat, belebújik. Keveset isznak, viszont tálkába ne rakj neki vizet. Hiába ha nem tud belőle kiborulni, de beletud mászni, vizes lesz, felfázik,és volt hörcsög nincs hörcsög...:/ Az én hörim bőven elvan a gyümölcsökkel, itatója sincs, hopp már spóroltál is. ;) A lényeg, hogy mindig friss gyümölcsöt adjál neki, nem kell olyan hú de sok. Én napi egy vékony szelet almát adok neki, de van amikor még azt is meghagyja. A héját pl. úgy ahogy van meghagyja. :)

2010. jún. 24. 18:58
 4/9 anonim ***** válasza:

hát ha pesten laksz akkor a minimum hogy 1000 ft-ba fog kerülni a hörcsög.

(nem tudom hogy az elöttem írók hol vették a hörcsögüket,de mondják meg. :D)

ketrec: attól függ hol veszed. kb.: 4000-bármennyi

házikó: 800-1200 ft

mókuskerék: 1200-1800 ft

itató: 400-600 ft

fogkoptató:300-400 ft

2010. jún. 24. 19:19
 5/9 anonim ***** válasza:
tudom ,pár évvel ezelőtt itt is 600 ft körül voltak, de most a dzsungáriai törpehöri a westendben kb 1000 ft körül van. hogy vidéken meg egyéb helyeken mennyi azt nem tudom.
2010. jún. 24. 20:37
 6/9 anonim ***** válasza:
én Miskolcon 1200-ért vettem a hörim.
2010. jún. 25. 10:25
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

Itt mindent megtalálsz, és szakszerű válaszok vannak szakértőktől.

2010. jún. 27. 02:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Hörcsögöket ingyen kaptam, de nálunk nem állatkereskedésbe,hanem magán tenyésztőnél is max 500ft, mokuskerék 500ft,házikó 500ft,ketrecet kaptam ingyen,terráriumért 1500ft-ot fizettem!

Fogkoptató nincs,mégis elvannak,vizet sem kapnak,mégse haltak szomjan

2013. márc. 16. 11:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Nálunk, vidéki kisvárosban a dzsungáriai törpehörcsög alap színváltozatai (vadas, kék, pearl) 900 Forintba kerülnek. Más egyéb színváltozatot itt nem láttammég. Na ésaz sem biztos, hogy nem beltenyészet. :(
2013. júl. 5. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!