SOS, lehet valami baja?
Figyelt kérdés
A törpenyuszim elcsent egy szilikonos villogót, amit biciklire szoktak tenni, és elkezdte megrágcsálni. Hiányzik belőle egy kis darab, és mivel nem találtam, valószínűleg lenyelhette. Lehet tőle valami baja, vagy csak végigmegy rajta? Nagyon aggódok!2018. okt. 4. 21:37
1/2 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő, de ha tényleg csak egy kicsi darabot nyelt le az szerintem nem gáz. Mekkora a nyuszi?
2/2 anonim válasza:
Most etesd meg alaposan szénával,adhatsz neki több zöldet is, ha hozzá van szoktatva. Ha sok rostosat eszik (széna, fű), akkor gyorsabban mozog az emésztőrendszere, nagyobb eséllyel átmegy rajta baj nélkül.
És persze figyeld, ha nem eszik, gubbasztani kezd, akkor azonnal doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!