Miert tamdta meg a torpe nyuszim a fiamat?

Jól tetted,hogy kiraktad a nyúl szűrét. A gyerek fontosabb.
jöhetnek a lepontozások.
d,jpt
L

Nem dobtam ki, annal sokkal jobban szerettem, elvittem az allatkereskedesbe ahol vettem. Sajnalom, ha gonosznak hisztek...de borzalmas volt latni ahogyan a kicsi fiam zokogott...es folyt a ver a lababol. Lehet hogy az en felelossegem, de nem tudom megbuntetni a nyuszit, mert nem hiszem, hogy ertette volna, miert buntetem meg.
Amugy az a velemenyem, ha egyszer megtamadta megtamadna maskor is, hisz nem tudja meg megvedeni magat.
Azt mondtam mennie kellett, miert dobtam volna ki az utcara?? Olvass aztan itelkezz.
Kedves harom gyerekes....biztos isten kiraly vagy...majd megyek hozzad tanulni.

Nem kellett volna megbüntetni egyszerűen csak berakni a kis ketrecébe hogy ott éljen szépen mint normális nyúl. A nyúl nem kiskedvenc csak a divat mindenből azt csinált.
A kisfiadnak lesz még sülyosabb bánata az életben.

Te még nyugodt vagy én tuti agyonlőttem volna mint azt régen szokták ha a gyerekemet bántotta volna.Amúgy meg kedves háromgyerekes anya ne reklámozd magad te beképzelt p
csa hanem adjál értelmes választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!