Miért harapdálja az ujjamat a degum?
Figyelt kérdés
Először amikor kivettem a ketrecébőlúgy megharapott, hogy vérzett is a kezem. Most pedig csak benyúltam a ketrecbe és most nem harapott nagyot, csak finoman... Valahol úgy olvastam, hogy ezt szokták csinálni és szabad hagyni, de félek, hogy ha megszokja nagyobbat is fog harapni. Szerintetek miért csinálja és szabad hagyni?
Köszi, ha válaszoltok
2010. jún. 22. 15:20
1/2 anonim válasza:
jól olvastad, hagyni kell. :) az enyéim le is szoktak róla. Mondjuk akkorát harapni hogy vérezzen... az nem semmi. ilyenkor mittomén 2 percig ne menj oda játszani, aztán ha megharapnak megint tarts szünetet. előbb-utóbb észreveszik hogy ha harapnak nem játszol :D
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2010. jún. 22. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!