A tengerimalacom miért nyalogatja az ujjamat, amikor ölbe veszem, illetve a terráriumának az üvegét néha?
Figyelt kérdés
Friss vize mindig van (önitató).2010. jan. 28. 11:39
1/9 anonim válasza:
az én gekkoim is mindent megnyalnak .. szerintem ezzel vmit jelölnek,,,
2/9 anonim válasza:
Szerintem csak szórakozásból vagy sóhiány. Esetleg érez valamilyen kajaszagot az ujjadon azért nyalogatja. Mindenestre szerintem nem kell aggódnod azért, hogy valami baja van.
3/9 anonim válasza:
Mert sós az ujjad. :P
Rágcsálók 90%-a nyalogatja a kezedet, ha sós.
4/9 anonim válasza:
Köszönöm a válaszokat! Megnyugtattatok:)
De az ujjam szerintem nem volt sós, mert azelőtt mostam kezed sima vízzel, hogy ölbe vettem volna.. Vagy alapból sós a kezünk embereknek?
Ha sóhiányos, azon hogy lehet segíteni? Lesz valami baja?
5/9 A kérdező kommentje:
12:11-es én voltam, csak véletlenül a párom GYIK-éről írtam.. :D bocs.
2010. jan. 28. 12:13
6/9 anonim válasza:
Az én kis malackám is mindig nyalogatta az ujjamat, én azt hittem, hogy szeretetből, erre kiderül, hogy sóhiánya volt... :S
7/9 anonim válasza:
Jé egy duplaregisztrációs bukta :D:D:D
Lehet a pinaszagot érzi. :D
8/9 anonim válasza:
lehet venni nyalósót, de én azt olvastam, hogy nem annyira egészséges
egyébként sztem. természetes, hogy nyalogat, engem is szoktak, igen, érezhetnek rajtad valamit
9/9 anonim válasza:
Szerintem csak a szeretetét fejezi ki vele!!A milyénk is ezt csinálja!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!