Nem eszi meg a pasztát, más ízben sem fogja?
Figyelt kérdés
Törpenyuszim nem hajlandó megenni a szőroldó pasztát, sehogy sem tudom átverni. Multifruitos van, a Red Berrys ízesítést érdemes megpróbálni?2018. szept. 13. 13:24
1/7 anonim válasza:
Azt mi honnan tudjuk hogy a másik ízlene-e?? Ki kell próbálni. Ha én megkérdezem hogy szerinted a Mici néni szereti-e a mogyorós csokit, te tudod a választ? ;)
2/7 A kérdező kommentje:
Nyilvan a taoasztalatok erdekeltek. :)
2018. szept. 13. 21:01
3/7 anonim válasza:
Első pár alkalommal egyik nyuszinak se ízlik. Próbáld beletömni párszor és utána habzsolni fogja. Vagyis nálunk igy ment. Most ölni tudna egy kis szőroldóért.
4/7 A kérdező kommentje:
Most fogtuk le, hogy beletomjuk de nem igazan volt erte oda igy se. Nagyon nem bejovos neki. :(
2018. szept. 15. 22:00
5/7 anonim válasza:
Kend a tápra vagy almába furj lyukat es ugy abba meg ilyenek. Próbáld kijátszani. Első alkalommal ne várj csodát. Nekem kellett 4 alkalom kb mire megszerette
6/7 A kérdező kommentje:
Tapra kentem azt semmi aron nem ette meg utana. A jutalomfalatot bekapta de ahogy megerezte az izet a pasztanak kikopte. Te melyik pasztat hasznalod?
2018. szept. 16. 08:12
7/7 anonim válasza:
Gimcat
Akkor add neki fecskendőből.
Vagy ami sokaknak bejött kend a ketrec rácsra. Onnan leszokták nyalogatni.
Ha így sem akkor marad a fecskendő és egyszer hátha magától enni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!