A vadászgörények minden macskák számára készült jutalomfalatot, pasztát megehetnek?
Mert van ez a GIMPET és töle egy csomó multivitaminos,meg szöroldó pasztát ajánlanak görényeknek(pl.:a magyar vadászgörény klub)mikor az igazásból macskáknak készült.Illetve liofilizált halat is ehetnek.Természetesen nem akarom a leendö görényemet macskatáppal etetni,de annyi féle jutalomfalat,csemege készül macskáknak,hogy azokból egy keveset szívesen vennék görénykémnek.
Meg láttam hogy van valami sajtos paszta szerüség is a gimpettöl,de azt nem ajánlotta semmilyen görényes.
És még valami:
Hogy vannak ezek a Lavet macskavitaminok.Azt is szokták göriknek adni.
Akkor most melyiket lehet és melyiket nem?
Én is nézegettem, hogy mennyi minden jutalomfalat van macskáknak.
Amit én adok a görimnek néha néha az a Gimpet vitaminos és malt soft paszta, liofilizált fehér hal (ezt imádják) meg calo pet paszta, esetenként lazacolaj. Meg van a DM-nek is saját márkájú pasztája, ugyanúgy malt soft meg van lazackrémes. Mind a kettőt szeretik. A lazackrémes azért is jó mert nem tartalmaz cukrot mint a többi paszta, így nyugodtan adható beteg görinek is.
nem lesz baja. :) a lavet vitamin tablettáit én is nézegettem, sok van egy csomagban, és olcsó (7-800 forint).
Csakhogy. Én ezeket azért nem adnám, mert az én görényemnek így is gyönyörű a bundája, gondolom a tiedé is. Szerintem ez felesleges.
Hozzátenném az én görényem tápon él, ugyani a nyers húst nem hajlandó elfogadni. A főtt húst csak milliméternyi darabokra tépkedve eszi meg. Csirkemellet szoktam neki adni, mert az jól "porlik", málik apró darabokra.
Ez mellett van itthon gimpet multivitamin paszta, dm-es szőroldó (sajtos) paszta, liofilizált hal, jutalomfalatkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!