Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mitől tüsszög a hörcsögöm?

Mitől tüsszög a hörcsögöm?

Figyelt kérdés
tegnap este óta a hörcsim majdnem az egész estét megállás nélkül végig tüsszögte...nem is aludt de enni sem tudott...ez mitől lehet és mit csináljak szegénnyel?
2008. nov. 3. 06:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha orrfolyást, illetve tüsszögést tapasztalunk, azt valószínűleg a felső légutak megbetegedése, súlyosabb esetben tüdőgyulladás okozza. A bakteriális fertőzések kezelésére minden esetben az állatorvos által meghatározott antibiotikumos kezelés javasolható.
2008. nov. 3. 06:25
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Pontosan. Megfázhatott, figyelj, hogy sose kerüjön huzatos, vagy hűvös helyre, fészkét pedig szárított zödből érdemes összerakni télre.
2008. nov. 3. 07:47
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Az is elképzelhetpő, hogy valami irritálja az orrát. Mikor volt kitakarítva a lakhelye?
2008. nov. 3. 12:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól írják az előttem szólók, lehet megfázás, viszont amikor az enyém így tüsszögött, az az új, citromos alomtól volt. Irritálta. Jártunk állatorvosnál, ő mondta, hogy cseréljük vissza a hagyományos illatmentesre, és azonnal el is múlt a tüsszögése. Szerintem is vidd el állatorvoshoz, majd ő megállapítja, mi baja szegénynek.
2008. nov. 3. 13:26
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek elviszem mindenképp...az alom a tüsszögés előtt lett takarítva reggel...illatmentes am...
2008. nov. 3. 15:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy kicsit poros volt az alom? Sajna én is járok úgy, pedig nem is valami gagyi forgács. :/ Negyedik voltam. Majd írd ám meg, mi van a hörivel! :)
2008. nov. 3. 16:28
 7/7 A kérdező kommentje:
hát úgy néz ki h szerdán viszem orvoshoz mert be ma eddzésem van...de a hörcsi már atzhiszem jobban van mert eszik rendesen és nem is tüsszögött sokat csak amennyit mindeegyik szokott de azt felismerem h az alom miatt mert igen sajna akármilyet veszek poros kissé...de mindenképp elviszem pusziii
2008. nov. 4. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!