Ha folyik a hörcsögöm orra illetve gyakran tüsszög és nem olyan aktív/kevesebbet eszik stb/ akkor mit tehetek?
Figyelt kérdés
Előre is köszi és nagyon fontos lenne..2011. szept. 4. 13:45
1/7 anonim válasza:
Elviszed állatorvoshoz, hiszen nyilvánvalóan beteg. Erre hogy nem jöttél rá magadtól?
2/7 anonim válasza:
Remélem már most az állatorvonál ülsz!!! Ha nem akkor indulás oda!! Lehet hogy fertőzés, vagy megfázott, ha terráriumban tartod akkor befülledhetett a levegő és megfázhatott, ÁLLATORVOSHOZ FELTÉTLENÜL!!
3/7 anonim válasza:
Mindenképp vidd el állatorvoshoz, de ne számíts túl sok jóra. Az ilyen kicsi állatok nem igazán gyógyulóképesek, úgyhogy készülj fel arra hhogy jön a rossz hír.
4/7 anonim válasza:
Szia nekem is ugyan ez a baja a hörimnek nekem azt mondta a doki hogy alergiás lehet a forgácsra mivel illatosított forgácsot vettem neki akkor de már natúrt veszek!és ha tűl poros a forgács akkor is alergiás lehet rá! persze vidd el orvoshoz mivel a két hörcsögnek akár eltérő baja is lehet!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a wálaszokat és gondoltam állatorwosra csak tudtam hogy a kisállatok nagyrésze nemigen gyógyul meg..:////
2011. szept. 4. 20:22
6/7 anonim válasza:
Ja, és akkor már nem is kell megpróbálni, mi? :/
Amúgy hülyeség, mindig az adott betegségtől függ, hogy meggyógyul-e. Ha rákos, akkor kevés az esélye, de ha csak megfázott, akkor pár nap alatt rendbejön.
7/7 A kérdező kommentje:
És szerintetek ezt mi okozhatja?Esetleg a forgács minősége?A táp minősége?Wagy a zöldségek/gyümölcsök amiket adok nekik..?
2011. szept. 5. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!