Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » MI tegyek Anyukán nem engedi...

MI tegyek Anyukán nem engedi meg a Hörcsögöt?

Figyelt kérdés

Hogyan vegyem rá takarítanám is meg minden!!

Kérlek segíts!!!!!!!!

2010. jún. 20. 13:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
vagy meselj a horcsogokrol sokat. pl, hogy hasznosak,(bar nem mondhatom.) stb.
2010. jún. 24. 18:05
 12/21 anonim ***** válasza:
Nekem se engedték, de egyik nap csak úgy beállítottam velük (kettőt is hoztam haza):). Már csak egy van, az egyik kölykük. Rengeteg hörcsögöm volt...anya még mindig ellenzi, utálja...gondolhatod mikor egyszer megszökött és a konyhába észrevette. xD
2010. jún. 24. 18:51
 13/21 anonim ***** válasza:

Hát...én így voltam a tengeri malaccal. Nem is szerettem őket, de akartam egyet, csak úgy (egyébként 3 cicunk és 2 kutyánk van.)...

Volt régebben teknősünk, de a kertó tóból elszöktek XD, mikor nyáron kint hagytuk őket.

Volt egy nagy terráriumunk, tökély a tengeri malacnak. Aztán egy hülye "barátnőm" ki akarta dobni a tengeri malacát, mert szerinte büdös stb. és neki már nem kell. Mondtam otthon anyámnak, ő meg megsajnálta. Már minden kész volt a fogadására, csakhogy bnőm másnak adta -.- . de nembajj, úgysem akartam...

am én a naplósat nem csinálnám meg. anyám bele sem nézne...mert tudja, hogy az enyém. Nagyon bolond anyám van amúgy...mikor megjött, vett nekem kotongumit -.- meg mondta hogy szexelhetek, csak védekezzek!! -.-"

XDXDXD

2010. jún. 24. 21:11
 14/21 anonim ***** válasza:

21:11-esnek: csak sajnálni tudlak, hogy ilyen kemény mogorva, szívtelen, nemtörödöm, tiszteletlen gyereket neveltek belöled.

Szerintem jó ötleteket mondtak s te már elég nagy vagy egy hörcsög tartásához. Mindent tudjál meg a hörikröl s minden nap többször csillogtasd meg a tudásod!

Pl:tudtátok, hogy a hörcsög a pofazacskójába gyüjtögeti a magvakat? Lehet kapni több féle hörcsögöt is, nem csak aranyhörcsögöt. A roborovszki törpehörcsög csak kb.másfél évig él. Szeretik a szénát, abból is szoktak fészket építeni. Általában éjszaka szöszmötölnek. -stb...

Vagy megenyhülnek, vagy nem.

Esetleg megkérdezhetnéd, hogy miért nem lehet, érvelj a hörcsögök mellett. Esetleg lehetne-e más, mondjuk csuklyáspatkány, vagy görény, esetleg tengerimalac, degu, táncolóegér...

Vagy inkább jó lesz neked a hörcsög..?!

2010. jún. 25. 01:35
 15/21 anonim ***** válasza:
Mondogasdd h kell egy kígyó elötte, aztán két jhónap múlva majd a mondd a hörcsögöt , rohannak majd a kereskedésbe megvenni xD
2010. jún. 25. 16:20
 16/21 anonim ***** válasza:

szia :)

én nagyon könyörögtem neki :D hogy had legyen már,a végén bevált , de azt mondta hogy mindent én vegyek meg neki , mondtam neki hogy okés :PP ha nem gondozom el is engedheti , mert úgyis fogomm,egy időbebeletelt (4-5 nap)... jővő héten ha vége a tábornak megyek és veszek :D

csak nem tudom h aranyat vagy törpét :D

12,5 / LL

2010. jún. 25. 19:27
 17/21 A kérdező kommentje:

köszönöm a sok ötletet!:)

próbálok ezt is azt is:))

2010. jún. 26. 20:45
 18/21 anonim ***** válasza:

Vesd be a léci, léci, léci.... mócert.

nekem bevált :-)

2010. nov. 23. 17:22
 19/21 A kérdező kommentje:
mag lett a höri köszi mindenkinek!
2010. dec. 1. 15:51
 20/21 anonim válasza:
igazán nincs mit...):)
2011. márc. 30. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!