Honnan tudom ha egy törpe hörcsög vemhes?
Miből gondolod, hogy vemhes? Milyen törpehörcsögről van szó? Mert ezen múlik a vemhességi idő.
Ezt a weboldalt olvasd el.
Együtt lakik a fiu és a lány nagyon jol elvannak régota!!semmi harc,
És a lány többet alszik na meg a fiu még probálkozik de a lány nem engedi inkább be megy a házikoba (roborowski hörik)ezért tartom őket együtt, mert ők szeretnek párba;csoportba élni...nem is szeretném szétvákasztani őket mert békésen elvannak!!
Jah és még mielőtt irnátok h beltenyészet stb...semmi féke rokonság nincs a 2höri között!!:)
Fejlettebb országokban őket is tilos együtt tartani. Különböző nemű hörcsögöket meg semmiféleképpen nem szabad. Honnan tudod, hogy nem rokonok? A származási lapjukból?
Képzeld magad a lány hörcsög helyébe. Ott egy fiú, aki egész nap meg akar erőszakolni. Élveznéd a helyzetet?
De akár az is lehet, hogy a lány egy idő után megunja a fiú próbálkozását, és mondjuk "kasztrálja". Volt már rá példa:
Meg amúgy nem kéne szaporítani. Van elég beltenyésztett, mentésre váró, szörnyű körülmények között élő robi, nem kell még több.
Utolso:
Milyen csajxd
Most irtam ki elsonek a hörikröl!!!
Utolso elötti:
Szörnyű!!!de valoszinű azért történt ez mert kishelyen voltak rossz körülmények között, szegénykék!
Én 50literes akváriumba tarom őket van házuk,itato,eterő.homokrürdő,mokuskerék:))
De ugy döntöttem nem szeretném e veszélynek kitenni őket!! Szoval lessz még egy ilyen avárium berendezéssel és az egyik beköltözik
Mekkora az alapterülete a terráriumnak? Robiknak a magyarországi minimum 60*50-es, de inkább 80*50-es. (Németországban 120*50 cm a minimum).
Egyébként örülök, hogy úgy döntöttél, hogy külön rakod őket :) hidd el, jobb lesz nekik
Ha van kedved lépj be a Hörcsög imádok csoportba a facebookon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!