Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért visít a törpe hörcsögöm?

Miért visít a törpe hörcsögöm?

Figyelt kérdés

Egy dzsungiról van szó. Sokáig nálam volt a szobámban, de pár hete a nagymamámmal lakik. Ma kivittem a konyhába kitakarítani a ketrecét és arra lettem figyelmes, hogy kidugta az orrát a házából és nagyon hangosan, hosszan visítani kezdett. Viszont mikor a kezembe vettem, nem volt agresszív és utána is úgy mászkált, mintha mi sem történt volna.

Nálunk alapszabály, hogy nem piszkáljuk amikor a házában van, kivéve ha takarítani kell, szóval nem hiszem hogy félt volna (láttam már hörit, aki idegbeteg volt, mert folyton kirángatták a házából).

2017. júl. 2. 13:36
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Fél. Ezért visít. Ha pár hete nem veled van, az épp elég idő, hogy elszokjon tőled és megijedjen. Főleg, ha a mamád nem foglalkozik vele naponta.
2017. júl. 2. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!