Hogyan szoktassam kézhez a deguimat?
először a kezedből adjál nekik enni, majd később lassan próbáld simogatni. ha már ezt engedik akkor próbálkozhatsz a kézbe vételükkel.
én így csináltam a horcsögömmel, és bevállt.
:)
Köszi a válaszokat. Két napig etettem őket kézből, simogattam őket de nem vetem ki. Amikor ki kellett pucolni a ketrecet muszáj volt megfogni. Nem volt semmi gond....egy darabig...hagytam, hogy mászkáljon rajtam, de amikor megfogtam, hogy nehogy elszökjön:MEGHARAPOTT!!!! Tudom, hogy még fél tőlem, szóval most egy darabig nem veszem ki.
Ma is kézből etettem, simiztem, de egy kicsit már én is félek tőle...(Amúgy rájöttem, hogy a fiú harapós)
Ha valakinek van még tanácsa kérem írjon. Köszi
Szia!
Nagyon könnyen elő fordul, hogy harap a degu, ha rossz körülmények közül érkezett hozzád.
Mennyi idősek?
Ha nagyon picik még akkor minél elöbb vedd ki a fiut a lánytol, ha nem akarsz gyerekcsomagot...ha elmultak 6 hónaposak akkor már mindegy.
Fontos, hogy beszélgess velük sokat, csicseregj nekik...én még azt is meg szoktam velük beszélni, hogy mit csináltam amig nem voltam itthon:D ls válaszolnak.
A tanyérből etetés nagyon jó ötlet...tegyél be nekik olyan rongy darabokat amin a te "szagod" van hogy szokják meg.
És ha felmerül benned még kérdés akkor ajánlom neked a következő oldalt:
itt minden kérdésedre igyekeznek választ adni!
Sok boldogságot a degukhoz:D
Köszi a választ. Pontosan nem tudom, hogy mennyi idősek. Még nem teljesen nagyok, inkább közepes méretűek. Lehet, hogy lesznek kicsik, mert láttuk, hogy... :D
Hogy lehet megállapítani, hogy mennyi idősek? És az baj, ha testvérek ás lesznek kicsik? Köszi, ha válaszoltok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!