Szobába költözött egér ellen mi válik be?
Meg kell nézni, hol a luk a falban és betömni. Egyébként a füstölt szalonnára jobban megy, mint a sajtra. Viszont a csapdába csak akkor megy bele, ha más élelemforrása nincs. Amíg könnyebben megszerezhető tápláléka akad, nem megy bele a csapdába.
A ragasztóba meg csak akkor megy, ha kénytelen átmenni rajta, mert útban van neki. Azonban a falon is fel tud mászni, ha repedezett, így a földre lerakott ragasztó nem mindig ideális.
Amúgy egy vödör vízből és egy hengerből is lehet egércsapdát csinálni.
Másfelől meg van hivatásos kártevő-irtó, amely elgázosítja még a falban is, úgyhogy garantáltan megdöglik.
Vegyél egérragasztót és egy kartonpapírt, nézd meg mit evett/rágcsált meg.
Egérragasztó a kartonra egy nagy foltba, közepére a kaja. Helyezd olyan helyre ahol a kutyád nem fér hozzá, de egérjárta hely. 1-2nap és meglesz. (Én tökmagot raktam bele, mert nálam azt ette a kis bestia, el is kaptam:)
A Diót nagyon szeretik.. A méreg, a sajt és többi szarságra nem megy, a Dió a tökéletes választás.
Több egeret kaptam el Dióval mint bármi mással és negyed annyi idő alatt...
Csemer Gábor Rómeó
Na nincs macskája, csak két bullterrierje, akkor a macska ott nem opció, koma!
A szomszéd macskáját kár is kölcsönkérni, ugyanis a macska rendkívül bizalmatlan állat, idegen helyen nem fog egerészni, hanem valószínűleg félelmében bebújik az első olyan lyukba, ahonnan sohanapján se fog előjönni. Főleg ott, ahol két kutyát szimatol. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!