Házi egeret akarok tartani, de cicám van. Mi legyen?
Egeret szeretnèk tartani 1-2 t max. Szüleim ellenzik a macska miatt, most mit csináljak?? Szerintem gonoszság várni szegèn. Pára halálát, hisz csak 4 èves...
Ha mègis tartanèk, küldjetek pár linket felszerelèsről!!! Ha lehet ÜRES legyen a ketrec
Nekem volt egér a 4 macska mellett. Magas polcon volt a kis ketrecében ahonnan pont rám látott, ahogy itt ülök a gép mellett (sajnos, azóta már elment).
A 4 macskából kettő állandóan itt mozizott a szőnyegen ülve, ahogy meghallották Egérkét mozogni, kettő konkrétan le se sz**ta.
Mikor ketrec-pucolás volt, a fent említett két macska állandóan körülöttem legyeskedett, de az ideiglenesen befőttes üvegben lévő Egérkéhez nem mertek nyúlni, cserében szinte belebújtak a ketrecbe, annyira szimatolták.
Összegezve, Egérkének nem lett a macskák által baja, csak állandóan figyelve volt, de semmi több. :)
Legyen a ketrecük a szobádban, és tiltsd ki onnan a macskát. Az ajtót tartsd csukva.
A ketrec olyan helyen legyen, amit nem tud megközelíteni.
Ember, láttál te már ketrecet? Csak lyuk van rajta. :D
A terráriumban sincs üvegházhatás. Az is szellőzik rendesen, ha nem magasabb a hosszabb oldalánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!