AVIUM 2000 Baromfifeldolgozó csirke fasírt alapban bele van darálva a csont?
Azt hozzátenném, hogy görénynek keresek húst, de olyat, amibe bele van darálva a csont is.
Akitől kaptuk ezt a fasírt alapot azt mondta, hogy ő úgy tudja, hogy embereknek csirke fasírt alapnak árulták, de kiderült, hogy a csontot is beledarálták. Ezt nagyon fontos lenne tudnom, mert a görényemnek szüksége van nagyon a kalciumra, mert még fejlődő szervezet.
Előre is köszönöm!
Nyakat mindenképp fog kapni, de mivel azt mondták, hogy ez jó, így ha már itthon van, teljesen biztosra szeretnék menni, ha már odaadom neki.
Gondolkodtam az állatok kategórián, de mivel nem az volt a kérdés, hogy mit adjak neki, hanem hogy ez a termék mit tartalmaz, így nem gondolom, hogy rosszul döntöttem volna.
Egyébként pont ezért kérdezem, mert csak annyi van rajta, hogy csontról lefejtett 100% csirkehús. Ha fasírt alapnak szánják nyilván nem írják bele, ha a csont is belekerül.
A sóra nem is gondoltam, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!